Inschrijven

Onze nieuwe tendermanager: Eva Lammers

Sinds het begin van dit jaar is Eva Lammers ons team komen versterken als tendermanager. Met de inzet van Eva willen wij je nog beter van dienst zijn. We stellen haar graag aan je voor!

Wie is Eva?

Eva is een enthousiaste jongedame, woont in Hoorn en is net klaar met haar HBO-opleiding Communicatie. Als kersverse kracht leren we haar graag alles over onze diensten voor jou, als zelfstandige professional in de civiele techniek. Eva houdt van een goede klantrelatie en doet er alles aan om samenwerking tussen verschillende partijen te optimaliseren. In haar vrije tijd is ze graag te vinden in de buitenlucht, op welke manier dan ook: muziekfestivals, lekker reizen of simpelweg een blokje om. Voor Eva zijn vooral de festivals nu een echt groot gemis. Snel weer terug naar het oude normaal… Verder heeft ze een grote liefde voor (uit)eten en is dan ook een echte fijnproever. Zo kan ze als geen ander heerlijke gevulde koeken maken; dat hebben wij gelukkig al mogen ervaren!

Eva Lammers

Eva werkte tot voor kort bij een communicatiebureau en wil haar opgedane kennis en ervaring ook bij ons inzetten. Creativiteit en vriendelijkheid zijn hierbij haar kernwaardes. Met een geschiedenis in de horeca weet ze van aanpakken en doorwerken. Wij ervaren Eva nu al als grote toegevoegde waarde binnen het team. Omdat we met Eva het aantal inschrijvingen op tenders naar een hoger niveau willen tillen, is het heel goed mogelijk dat ze je binnenkort zal benaderen (als dat al niet is gebeurd 😉).

Wil je meer weten?

Bel, mail, app haar gerust!

Mail: eva.lammers@hetprojectbedrijf.nl
LinkedIn: Eva Lammers
Telefoon: 06-21998060

Wij wensen Eva veel plezier en succes toe in haar nieuwe rol als tendermanager!

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.