Inschrijven

Onze afstudeerder: Glenn Habes

Sinds 1 februari dit jaar is Glenn gestart met het versterken van ons team als ondersteuning van de saleswerkzaamheden en (vooral) om onderzoek te doen naar hoe wij als bedrijf de klanttevredenheid kunnen verhogen door onder andere meer waarde te creëren. Dit doet hij voor zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam met als afstudeerrichting Sales & Marketing.

Wie is Glenn?

Foto Glenn Habes

Glenn is gericht op het behalen van goede resultaten, haalt veel energie uit het helpen van anderen en ontmoet graag nieuwe mensen. Hij is gedreven, daadkrachtig, nieuwsgierig en energiek. Verder ligt zijn passie en toekomst in de sales en is hij zoveel mogelijk bezig zijn saleskwaliteiten en peopleskills te ontwikkelen, verkoopkansen te benutten en boven verwachting te presteren. Daarnaast is Glenn zeer sociaal ingesteld en probeert hij zoveel mogelijk te leren van zijn collega’s. Met zijn achtergrond in de sport en zijn vorige studie aan het CIOS geniet hij van het buiten sporten in de avonduren en probeert hij altijd het beste eruit te halen.

Tijdens zijn afstudeerperiode binnen Het Projectbedrijf gaat Glenn aan de slag met zijn onderzoek hoe wij de huidige klanttevredenheid van zelfstandige civieltechnische professionals kunnen verhogen. Naast het schrijven van zijn scriptie gaat Glenn het salesteam ondersteunen door zelf aan de slag te gaan met het vinden van de juiste match tussen civieltechnische opdrachten en zelfstandige professionals. Je gaat zeker van hem horen!

Wil je meer weten?

Bel of mail hem gerust.

Mail: glenn.habes@hetprojectbedrijf.nl
LinkedIn: Glenn Habes
Telefoon: 072-8200333

Wij wensen Glenn veel succes toe tijdens zijn afstudeerperiode en tijdens zijn werkzaamheden in de sales!

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.