Detacheringsbureau civiele techniek

Het Projectbedrijf is het detacheringsbureau in de civiele techniek in het gebied Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij verzorgen de detachering, werving en selectie van civieltechnisch personeel voor overheden, zoals gemeentes, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden (gemeenschappelijke regelingen) en provincies. Wij werken ook voor aannemers en projectontwikkelaars. In onze dienstverlening richten wij ons op hbo- of wu-geschoolde professionals op het gebied van civiele techniek. Mbo-ers die door hun opgedane kennis en ervaring op hetzelfde niveau inzetbaar zijn, zijn bij ons net zo welkom!

Zoek je werk in de civiele techniek?

Zoek je uitdagend en afwisselend werk in de civiele techniek en wil je daarvoor goed gewaardeerd worden? Vind je het daarbij leuk om je persoonlijk te ontwikkelen? Schrijf je dan -geheel vrijblijvend en zonder andere verplichtingen- bij ons in. Laat hier je gegevens achter. Wij nemen direct contact met je op en bespreken graag jouw kansen op een nieuwe baan. Je kunt ook meteen bellen of mailen met Fréderique Koomen: 072-8200333 of recruitment@hetprojectbedrijf.nl.

Zoek je civieltechnisch personeel?

Zoek je civieltechnisch personeel voor jouw project en wil je op korte termijn de vacature ingevuld hebben met de juiste kandidaat? Het Projectbedrijf heeft een sterk bestand opgebouwd van professionals die snel inzetbaar zijn om jouw project uit te voeren. Neem contact op met Fréderique Koomen. Bel of mail naar: 072-8200333 of recruitment@hetprojectbedrijf.nl. Het Projectbedrijf is jouw detacheringsbureau in de civiele techniek.

Civieltechnisch project in uitvoering: Gemeente Beverwijk werkzaamheden Breestraat


Op zoek naar werk?

Zoek jij werk in de civiele techniek of ben jij zzp'er of freelancer en zoek je een nieuwe opdracht? Schrijf je dan vrijblijvend in en bespreek met ons jouw mogelijkheden.

×
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Je bereikt ons op werkdagen tussen 09:00 u. en 16:30 u.
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /var/www/vhosts/49/189641/webspace/httpdocs/hetprojectbedrijf.nl/wp-includes/functions.php on line 3743