Inschrijven

 

Missie Het Projectbedrijf KennisHub

HPB KennisHub heeft als missie om gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheden te helpen onze leefomgeving duurzaam, klimaatadaptief en als smart city in te richten.

Wij laten jouw team civieltechnische projecten optimaal uitvoeren

HPB KennisHub biedt jou kennisambassadeurs met specialisaties op de volgende gebieden:

Deze ambassadeurs helpen teams hun projecten optimaal uit te voeren. Dat doen ze door hun kennis over te dragen, het geven van clinics en het uitvoeren van specialistische adviesopdrachten.

Afbeelding Smart City

Waarom? Wetgeving, stakeholders en politiek beleid

Veranderende wetgeving, veeleisende stakeholders en politieke beslissingen hebben vaker grote invloed op projecten in de openbare ruimte. Gemeenten, provincies en waterschappen hebben daardoor meer moeite om projecten binnen de vastgestelde kaders uit te voeren, met als risico: overschrijding van tijd, geld, ingezette menskracht en verminderde kwaliteit. Uit onderzoek onder onze opdrachtgevers blijkt dan ook dat er behoefte is aan meer ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van projecten in de openbare ruimte. Opdrachtgevers geven aan dat projecten efficiënter én ook leuker kunnen worden uitgevoerd. Dit wordt onder andere bereikt door projectteams voor te bereiden en nóg beter te laten inspelen op de thema’s: Duurzaamheid, Klimaatadaptie, Energietransitie en Smart Cities.

Oprichting HPB KennisHub

Wij zijn meteen aan de slag gegaan met de resultaten van ons klantonderzoek. Dat heeft geresulteerd in de oprichting van HPB KennisHub. Het Projectbedrijf biedt je hiermee de mogelijkheid om snel en eenvoudig gebruik te maken van ervaren kennisambassadeurs die zijn verenigd in dit centrum. Deze adviseurs hebben hun specifieke kennis opgedaan middels specialistische opleidingen en passen hun kennis dagelijks toe in de praktijk.

Daarnaast kun je je projectteam nog beter laten presteren en ontwikkelen door de inzet van een ervaren teamcoach. Als hier de behoefte ligt, kan de inzet van de teamcoach aangevuld en ondersteund worden met een kennisambassadeur. Samen brengen zij de competenties van de teamleden én de effectiviteit en het werkplezier van het team op een hoger niveau.

Kortom: HPB KennisHub houdt jouw projectteam up-to-date en laat ze optimaal presteren.

Wat levert het jou op?

Hoe werkt HPB KennisHub?

HPB KennisHub is voor iedereen toegankelijk en wordt gecoördineerd door Bastiaan Zeeman. Afhankelijk van jouw behoefte bepaal je samen met Bastiaan tijdens een vrijblijvend intakegesprek welke inzet nodig is. Zo zijn de volgende kennisdiensten mogelijk:

Kennisuren

Klanten die reeds gebruik maken van een civieltechnisch specialist (een zzp’er of gedetacheerde inhuur) via Het Projectbedrijf belonen we graag: zij krijgen naar rato van de ureninzet van de zzp’er of gedetacheerde een tegoed aan kennisuren. Dit tegoed besteden ze aan de inzet van kennisambassadeurs. Is dit tegoed verbruikt dan wordt in overleg met de coördinator een vervolgtraject vastgesteld.

Maak je (nog) geen gebruik van één van onze civieltechnische specialisten? Dan kun je evengoed gebruik maken van HPB KennisHub. In overleg met de coördinator stel je je behoefte en het passende traject vast. Wordt tijdens een ingezet kennistraject een civieltechnisch specialist vanuit Het Projectbedrijf bij jou geplaatst (als zzp’er of via detachering), dan zal het tegoed in mindering worden gebracht op de opdrachtsom.

Op deze manier helpen wij je dus niet alleen door het leveren van de juiste civieltechnisch specialist voor jouw project, maar ook door het beter laten presteren van een medewerker, team, afdeling of zelfs organisatie. Projectresultaten worden efficiënt en -niet onbelangrijk- op een leuke manier bereikt.

De Kennisambassadeurs

Bij de oprichting van HPB KennisHub hebben zich vijf externe kennisambassadeurs aangesloten. Het zijn ieder voor zich zelfstandige professionals met een passie voor de civiele techniek.  Daarnaast hebben ze zich gespecialiseerd op verschillende thema’s. We stellen ze hieronder aan je voor:

foto Emiel Zomerdijk

Emiel Zomerdijk: Duurzaamheid, Energietransitie, Circulaire Economie, Klimaatadaptatie

foto Dan Swart

Dan Swart: Teamontwikkeling, Conflictbemiddeling, Bedrijfskunde, Projectmanagement

Foto Arjan van Poecke

Arjan van Poecke: Duurzaamheid, Circulaire Economie, Klimaatadaptatie,

Foto Geert Snelten

Geert Snelten: Duurzaamheid, Energietransitie, Waterstof, Circulaire Economie, Klimaatadaptatie

Foto Huib Gribnau

Huib Gribnau: Teamontwikkeling, Conflictbemiddeling, Bedrijfskunde, Projectmanagement

Foto Bastiaan Zeeman

Bastiaan Zeeman: Conflictbemiddeling, Bedrijfskunde, Coördinator KennisHub

Maak gebruik van HPB KennisHub

Wil je jouw teams helpen hun projecten optimaal en toekomstbestendig uit te voeren? Neem dan contact op met Bastiaan Zeeman en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden: 06-41520209 of bastiaan.zeeman@hetprojectbedrijf.nl.

Bel mij terug

Komt een telefoontje nu niet uit en wil je teruggebeld worden? Laat dan hieronder je gegevens achter en verzend het formulier. Bastiaan neemt binnen 1 werkdag, of op de door jou aangegeven datum, contact met je op.    Inschrijven
    Chat openen
    1
    Kunnen we je helpen?
    -> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.