Inschrijven

ZZP-bemiddeling civiele techniek

ZZP-bemiddeling civiele techniek

Het Projectbedrijf is het zzp-bemiddelingsbureau in de civiele techniek in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. We hebben voortdurend afwisselende en uitdagende interim opdrachten die voortkomen uit diverse civieltechnische projecten. Het gaat om projecten die vragen om een tijdelijke invulling van functies en rollen, zoals: projectleider, werkvoorbereider, omgevingsmanager of contractbeheerder. Maar denk bijvoorbeeld ook aan:

  • projectmanager
  • procesmanager
  • contractadviseur
  • technisch manager
  • toezichthouder
  • directievoerder
  • assetmanager
  • projectcoördinator

Voor deze functies zoeken wij zelfstandige professionals (zzp’ers of freelancers) die op de korte(re) termijn beschikbaar zijn. Door onze werkwijze kunnen we zo ver gaan dat wij de opdracht vinden die op jouw behoefte en ambitie is afgestemd. Zo hebben we meerdere professionals de stap laten nemen van directievoerder naar projectleider. Het Projectbedrijf werkt met overeenkomsten die door de Belastingdienst zijn goedgekeurd in het kader van de Wet Deregulering Arbeidsrelaties. Zo is er geen sprake van schijnzelfstandigheid of fictieve dienstbetrekking. Dit biedt meer zekerheid voor alle betrokken partijen.

Zoek je een opdracht? Bemiddeling voor zzp’ers en freelancers

Ben jij als zzp’er of freelancer actief in de civiele techniek en wil jij weten hoe onze zzp-bemiddeling voor jou werkt? Of zoek je direct een mooie interim opdracht in de civiele techniek? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in via het inschrijfformulier. Wij nemen direct contact met je op en bespreken graag jouw wensen, mogelijkheden en kansen. Je kunt natuurlijk ook direct bellen of mailen met Fréderique Koomen: 072-8200333 of recruitment@hetprojectbedrijf.nl.

Schrijf je nu in!

ZZP-bemiddeling voor overheden en bedrijven

Zoek je de geknipte zelfstandige professional die op korte termijn inzetbaar is om jouw project binnen de gestelde kaders uit te voeren? Dan helpen wij je graag. Het Projectbedrijf heeft een groot bestand aan civieltechnische zelfstandig professionals (zzp’ers of freelancers) die op korte termijn inzetbaar zijn. Deze professionals komen uit ons eigen netwerk die we in al die jaren hebben opgebouwd. Wij kennen ze persoonlijk en weten wat hun kwaliteiten zijn: als persoon én als projectteam. Een veiliger manier om je project te realiseren door de inzet van zzp’ers en freelancers bestaat er bijna niet.

Zoek je zzp’ers of freelancers?

Zoek jij een zzp’er of freelancer voor jouw project? Of zoek je zelfs een volledig projectteam? Neem dan contact met ons op en laat je door ons ontzorgen. Bel of mail naar Fréderique Koomen: 072-8200333 of recruitment@hetprojectbedrijf.nl.

Bekijk onze portfolio

Wil je weten voor welke projecten we al actief zijn? Bekijk dan onze portfoliopagina.

Zoek je een nieuwe opdracht?

Ben jij zzp'er of freelancer en zoek je een nieuwe opdracht? Of wil je gedetacheerd worden? Schrijf je vrijblijvend in en bespreek met ons jouw mogelijkheden.

Schrijf je in
Inschrijven
Open chat
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.