Zoek je een afstudeerstage in de civiele techniek?

Volg je de opleiding civiele techniek en zoek je hiervoor een passende afstudeerstage? Neem dan contact op met de oprichters van Het Projectbedrijf: Bastiaan Zeeman en Huib Gribnau. Bastiaan en Huib hebben goede contacten in de wereld van de civiele techniek. Ze hebben beiden een hbo-opleiding civiele techniek afgerond, veel ervaring als werknemer én als zelfstandig ondernemer. Eigenlijk hebben ze alle petten op gehad en kennen ze daardoor alle ins en outs binnen deze branche. En tot slot: ook zij hebben moeten zoeken naar een goede afstudeerstage in de civiele techniek.

 

Waar hebben we onze contacten?

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal interessante opdrachtgevers, zowel in de profit als in de non-profit sector (overheden). Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Gebruik vrijblijvend ons netwerk

Wil je op een ‘warme’ manier in contact komen met één van de organisaties uit ons netwerk om je afstudeerambities te bespreken? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons netwerk. We brengen je graag in contact en helpen je daarbij graag aan een mooi afstudeerstage in de civiele techniek.

Waarom we dit doen? Omdat we het leuk vinden om startende ingenieurs verder te helpen naar een mooie toekomst en uiteindelijk de investeringen in de openbare ruimte optimaal te benutten.

Schrijf je nu in!

Bel of mail ons gerust

Wil je weten bij welke organisaties wij goede ingangen hebben? Bel of mail ons gerust. Maar het is wellicht leuker om je in een persoonlijk gesprek te informeren over jouw afstudeerstage en vervolgstappen in de civiele techniek. Jouw kansen op een mooie carrière zien er namelijk heel goed uit. Niet alleen als werknemer maar ook als zelfstandig ondernemer. Dat is onze ervaring. Maar eerst: afstuderen! Bel ons op: 072-8200333, of mail: info@hetprojectbedrijf.nl.

Samengevat:

 1. Je zoekt een afstudeerstage, afstudeerplek of -project in de civiele techniek;
 2. Je neemt contact met ons op en bespreekt jouw wensen;
 3. Optioneel: je komt bij ons een ‘koppie doen’ en laat je door ons verder informeren (dat vinden we -als oud studenten civiele techniek- heel leuk om te doen);
 4. Wij stellen ons netwerk ter beschikking en brengen je in contact;
 5. Je gaat op gesprek bij een passende organisatie (ook hierover kunnen we je advies geven😉);
 6. Je vergroot op deze manier je kans op een mooie afstudeerplek!

Zelf zoeken?

Wil je geen gebruik maken van ons netwerk en liever zelf op zoek gaan naar een mooie afstudeerstage in de civiele techniek? Dan helpen wij je met onderstaande links naar de online platforms waarmee je heel eenvoudig kunt zoeken. Op veel platforms kun je je ook inschrijven en/of een persoonlijk account aanmaken.

 • www.werkbijwestfriesland.nl: Vind hier je leerwerkplek, stageplek of afstudeerstage in de regio West-Friesland.
 • www.werkeninnoordhollandnoord.nl : Vind hier vacatures, afstudeerprojecten én afstudeerstages bij overheden en intergemeentelijke samenwerkingsverbanden in de regio Noord-Holland Noord.
 • www.stagemotor.nl: Meer dan 1000 stages en afstudeeropdrachten op mbo-, hbo- en wu-niveau.
 • www.stage.nl: Onderdeel van YoungCapital. Vind hier diverse meeloopstages en afstudeerstages (meer dan 1500).
 • www.stageplaza.nl: Ook deze site biedt meer dan 1500 stagemogelijkheden, je kunt sorteren op: afstudeerstage, afstudeeropdracht, stageplekken, stageplaats en snuffelstage.
 • www.afstudeerstage.nl: Op Afstudeerstage.nl kun je snel filteren op Engineering / Techniek, dus hier vind je ook je afstudeerstage in de civiele techniek.
 • www.studentenbureau.nl: Bij Studentenbureau.nl krijg je altijd minimaal EUR 300,00 stagevergoeding en een afstudeerplek op maximaal 1 uur rijden vanaf je woonplaats.
 • www.indeed.nl: Een bekende grote speler op de arbeidsmarkt die ook de mogelijkheid biedt om te zoeken naar afstudeerstages en afstudeeropdrachten in de civiele techniek.
 • www.nationalevacaturebank.nl: Net als Indeed.nl een grote aanbieder van (afstudeer)stages en opdrachten.

×
Wil je liever appen? Geen probleem!
Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /var/www/vhosts/49/189641/webspace/httpdocs/hetprojectbedrijf.nl/wp-includes/functions.php on line 3743