Inschrijven

Afstudeerstage civiele techniek

Zoek je een afstudeerstage in de civiele techniek?

Volg je de opleiding civiele techniek en zoek je een passende afstudeerstage? Neem dan contact op met de oprichters van Het Projectbedrijf: Bastiaan Zeeman en/of Huib Gribnau. Bastiaan en Huib hebben goede contacten in de wereld van de civiele techniek. Ze hebben allebei een hbo-opleiding civiele techniek afgerond, veel ervaring als werknemer én als zelfstandig ondernemer. Je kunt stellen dat ze alle petten op hebben gehad. Daardoor kennen ze alle ins en outs binnen deze branche. Op dit moment zijn Bastiaan en Huib actief voor twee grote gemeenten in de rol van projectleider.

Een mooi voorbeeld van een project in uitvoering in de openbare ruimte. Een project wat passend is voor een afstudeerstage in de civiele techniek.

Wil jij dergelijke projecten leiden? Neem dan contact met ons op.

Waar hebben we onze contacten?

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal interessante opdrachtgevers, zowel in de profit als in de non-profit sector. Denk bijvoorbeeld aan provincies, gemeenten en intergemeentelijke samenwerkingsverbanden. Deze opdrachtgevers zoeken voortdurend studenten die op zoek zijn naar een reguliere stage of afstudeerstage in de civiele techniek. Ze zijn gevestigd in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Ook buiten deze regio kunnen wij de juiste kanalen inschakelen om jou aan je afstudeerstage te helpen.

Maak gebruik van ons netwerk

Wil je op een ‘warme’ manier in contact komen met één van de organisaties uit ons netwerk om je afstudeerambities te bespreken? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons netwerk. We brengen je graag in contact en helpen je daarbij graag aan een mooi afstudeerstage in de civiele techniek. Waarom we dit doen? Omdat we het leuk vinden om startende ingenieurs verder te helpen naar een mooie toekomst en uiteindelijk de investeringen in de openbare ruimte optimaal te benutten. Het is natuurlijk ook niet zonder reden dat gerealiseerde bruggen, viaducten, etc. kunstwerken worden genoemd.

Schrijf je nu in!

Bel of mail ons gerust

Wil je weten bij welke organisaties wij goede ingangen hebben? Bel of mail ons gerust. Maar het is wellicht leuker om je in een persoonlijk gesprek te informeren over jouw afstudeerstage en vervolgstappen in de civiele techniek. Jouw kansen op een boeiende carrière zien er namelijk heel goed uit. Als werknemer én als zelfstandig ondernemer. Maar eerst: afstuderen. Bel ons op: 072-8200333, of mail: info@hetprojectbedrijf.nl.

Samengevat:

  1. Je zoekt een afstudeerstage, afstudeerplek of afstudeerproject in de civiele techniek;
  2. Je neemt vrijblijvend contact met ons op en bespreekt jouw wensen;
  3. Optioneel: je komt bij ons op de koffie en laat je door ons verder informeren;
  4. Wij stellen ons netwerk ter beschikking en brengen je in contact;
  5. Je gaat op gesprek bij een passende organisatie (ook hierover kunnen we je tips geven);
  6. Je vergroot op deze manier je kans op een mooie afstudeerstage of afstudeerplek in de civiele techniek!

Zelf zoeken?

Wil je geen gebruik maken van ons netwerk en ga je liever zelf op zoek naar een mooie afstudeerstage in de civiele techniek? Dan helpen wij je met onderstaande links naar de online platforms waarmee je heel eenvoudig kunt zoeken. Op veel platforms kun je je ook inschrijven en/of een persoonlijk account aanmaken. Doe er je voordeel mee.

Traineeship Civiele Techniek: een mooie kans om je te oriënteren ná je studie

Ben je (bijna) klaar met je studie civiele techniek, of aanverwante studie? Zoek je de ruimte om je bij diverse organisaties te oriënteren? Geef je opleiding dan een mooi en flexibel vervolg met een goed betaalde traineeship via Het Projectbedrijf. Meer informatie over ons traineeshipprogramma vind je op deze pagina: Traineeship Civiele Techniek.

Inschrijven
Chat openen
1
Wil je liever appen? Geen probleem!