Inschrijven

ZZP-startersadvies civiele techniek

ZZP startersadvies civiele techniek

Wil jij voor jezelf beginnen als zzp’er in de civiele techniek? Dat is een grote stap waar veel bij komt kijken. Je kunt echter goed voorbereid van start gaan. Laat je daarom vrijblijvend door onze adviseurs adviseren. Huib Gribnau en Bastiaan Zeeman hebben veel ervaring opgebouwd in de civiele techniek. Daarnaast zijn zij geruime tijd actief als zelfstandig ondernemer, oftewel: zzp’er. Bovendien zijn Bastiaan en Huib de oprichters van Het Projectbedrijf. Door hun ondernemerservaring hebben zij een schat aan tips en tricks die ze graag met je willen delen. Zo krijg je antwoord op vragen als:

  • Waar moet ik aan denken als ik zelfstandig ondernemer wil worden?
  • Welke rechtsvorm is geschikt voor mij?
  • Waar haal ik mijn opdrachten vandaan?
  • Welk uurtarief kan ik vragen voor mijn werkzaamheden?
  • Hoe kan ik mij verder ontwikkelen als zelfstandig civieltechnisch professional?
  • Welke verzekeringen moet ik afsluiten als zzp’er?
  • Moet ik mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel?
  • Hoe zet ik een boekhoudsysteem op?

Persoonlijk advies vanuit de praktijk

Huib en Bastiaan kunnen je veel meer vertellen over het starten van je eigen bedrijf. Zij hebben ook een sterk netwerk opgebouwd van opdrachtgevers in de civiele techniek waaruit regelmatig uitdagende projectopdrachten komen. Door dit netwerk kunnen wij je aan je (eerste) opdracht helpen die bij jou past. Zo maak jij je vliegende start!

Wil je weten hoe wij je voorbereiden om als zzp’er te starten in de civiele techniek? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Bastiaan of Huib. Bel of mail ons: 072-8200333 of startersadvies@hetprojectbedrijf.nl.

Bekijk ook onze informatiepagina

Meer informatie over zelfstandig ondernemerschap lees je op de pagina: ZZP startersinformatie en tips. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld met informatie en tips over het starten als zzp’er.

Zoek je een nieuwe opdracht?

Ben jij zzp'er of freelancer en zoek je een nieuwe opdracht? Schrijf je vrijblijvend in en ontdek jouw mogelijkheden.

Schrijf je in
Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.