Inschrijven

Traineeship Civiele Techniek

Kickstart jouw loopbaan met onze traineeship civiele techniek!

Ben je (bijna) klaar met je opleiding? Wil je een sterke ontwikkeling doormaken en daarbij uitgedaagd en gewaardeerd worden? Vind je het te vroeg om je nu al aan een werkgever te verbinden en zoek je meer flexibiliteit? Wil je leren van ervaren mensen uit de praktijk? Kies dan voor een traineeship civiele techniek via Het Projectbedrijf en ontwikkel je bij een werkgever die echt bij jou past!

Voor wie is deze traineeship civiele techniek bedoeld?

Dit traineeship is bedoeld voor ambitieuze talenten met 0-2 jaar ervaring met een mbo-, hbo- of wo-opleiding civiele techniek, groen, landschapsinrichting, bedrijfskunde. Via ons traineeship doe je gedegen werkervaring op en kun je jezelf sterk ontwikkelen op de vakgebieden die jij wil, bij de organisatie die bij jou past. Je volgt via ons vakgerichte cursussen en trainingen én krijgt inhoudelijke begeleiding van een senior uit het werkveld. Al deze ingrediënten geven jouw loopbaan een professionele kick-start!

Welke functies kan jij vervullen?

Voorbeelden van functies die je kan vervullen zijn: tekenaar, werkvoorbereider, (assistent) projectleider, toezichthouder, directievoerder, adviseur, uitvoerder, contractmanager, technisch manager, omgevingsmanager en manager projectbeheersing. Uiteraard zijn de functies niet alleen afhankelijk van jouw behoeften, maar ook van de behoeften van de organisaties waar jij aan de slag kan.

Wat haal jij uit dit traineeship?

Nog even voor de check:

Interesse? Pak je kans en neem contact op!

Bovenstaande organisaties hebben grote interesse om jou een mooie en leerzame werkervaring te geven en wellicht nog veel meer! Ben jij ook geïnteresseerd? Bel, mail of app dan met Huib Gribnau of  Bastiaan Zeeman voor een oriënterend gesprek: 06-204 11 314 / huib.gribnau@hetprojectbedrijf.nl, 06-415 20 209 / bastiaan.zeeman@hetprojectbedrijf.nl.

Wil je teruggebeld worden?

Laat dan hieronder je gegevens achter en klik op verzenden. Dan nemen wij contact met jou op.   

  Wist je dat….

   

  Inschrijven
  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  -> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.