Inschrijven

Traineeshipprogramma civiele techniek voor werkgevers

Vind snel civieltechnisch talent voor jouw organisatie

Talenten met de juiste basisvaardigheden en potentie!

Vind je het lastig om vacatures in te vullen? Kost het inwerken van nieuwe medewerkers te veel tijd? Staan hierdoor projecten in de openbare ruimte onder druk? Wij helpen je dit probleem op te lossen door jonge talenten de juiste ervaring, training en coaching te bieden zodat ze jouw organisatie uitstekend verder helpen. Samen bouwen we aan jouw nieuwe en sterk ontwikkelde medewerker, met als doel deze bij jou in dienst te laten treden.

Wat biedt het traineeshipprogramma civiele techniek jouw organisatie?

Het Projectbedrijf organiseert traineeships waarbij jij als werkgever in contact komt met jong, aanstormend talent. Daarbij beogen wij op termijn een vaste aanstelling te realiseren; goed voor de continuïteit van de projecten in de openbare ruimte. Via deze weg bieden wij jonge professionals aan die tijdens hun werkperiode alle hulp en ondersteuning krijgen om zich snel te ontwikkelen. Zo volgen ze cursussen en worden ze begeleid door een vakinhoudelijke senior uit ons netwerk. Dit bespaart jou inwerktijd en het levert veel vakkennis en frisse energie op. Samen met de begeleiding vanuit jouw organisatie, zorgen we voor een razendsnelle ontwikkeling van talenten.

Omdat wij van tevoren goed de wensen en behoeften in kaart brengen, is de kans groot dat we in één keer de perfecte match te maken. Dit biedt jou een laag risico en een grote kans dat je na 1 jaar er een vakman of vakvrouw erbij hebt. Het uitgangspunt is dat de trainee bij verschillende organisaties ervaring opdoet, het liefst bij 2 tot 3 organisaties in 2 jaar tijd. Echter, als het jou en het talent zo goed bevalt dat er een na één jaar een vast dienstverband mogelijk is, dan zullen wij dat natuurlijk niet in de weg staan. Op deze manier kun jullie flexibel nieuwe medewerkers vinden en binden die wij optimaal voor jou klaarstomen met een passende begeleiding en opleidingen op maat.

Alle pluspunten op een rij:

Wie zijn onze mensen?

Onze mensen zijn junior of al ervaren: tekenaar, werkvoorbereider, (assistent)projectleider, toezichthouder, directievoerder, (assistent)uitvoerder, (junior) calculator, projectbegeleider, BIM-modelleur, contractmanager, technisch manager, omgevingsmanager, manager projectbeheersing, tendermanager, assetmanager en adviseur. Uiteraard zijn er nog meer functies en rollen; dat bespreken wij graag met jou.

Meer informatie? Neem contact op!

Wil je meer weten over ons traineeshipprogramma civiele techniek en hoe dat jouw organisatie concreet verder helpt? Bel, mail, app met of stuur een LinkedIn bericht aan Bastiaan Zeeman: 06-41520209 / bastiaan.zeeman@hetprojectbedrijf.nl / LinkedIn.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.