Inschrijven

Contact

Contact ons kantoor Het Projectbedrijf

Contactgegevens Het Projectbedrijf

** In verband met het Coronavirus werken wij vanuit huis en beperken wij fysieke afspraken vooralsnog tot een minimum. Wij zijn telefonisch en per mail echter goed bereikbaar. Neem daarom gerust contact met ons op. **

Het Projectbedrijf B.V.
Robijnstraat 78
1812 RB ALKMAAR

Telefoonnummer: 072-8200333
E-mail: info@hetprojectbedrijf.nl
KVK-nummer: 77915828

Plan je route naar onze vestiging in Alkmaar:

Terugbelverzoek

Met onderstaand formulier geef je zelf aan wanneer je door ons teruggebeld wilt worden. Laat je gegevens achter en verzend het formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op, of op de door jou aangegeven datum.
  Toestemming verwerken persoonsgegevens: volgens de AVG

  Jouw privacy staat voorop. We vinden het daarom netjes om je te informeren over het volgende: om je goed van dienst te zijn, hebben we jouw toestemming nodig om de persoonsgegevens die in het formulier gevraagd worden, te verwerken. Door dit formulier in te vullen en te versturen, geef je toestemming aan Het Projectbedrijf jouw gegevens te verwerken zodat we je telefonisch of per mail kunnen bereiken.

  Het Projectbedrijf B.V. is een civieltechnisch detacherings- en projectmanagementbureau, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder handelsregisternummer: 77915828.

  Inschrijven
  Chat openen
  1
  Kunnen we je helpen?
  -> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.