Inschrijven

Missie en visie

Missie en visie

Daar kunnen we heel kort in zijn: Het Projectbedrijf wil het best gewaardeerde civieltechnisch detacherings- en projectmanagementbureau zijn. Door altijd de juiste professional te verbinden aan de best passende opdracht, behalen onze opdrachtgevers optimale resultaten voor projecten in de openbare ruimte.

Persoonlijke ondersteuning kandidaten

De adviseurs van Het Projectbedrijf hebben ruime ervaring in de civiele techniek. Zij kennen de wereld van de civiele techniek door en door en begrijpen daardoor snel wat de vraag van een opdrachtgever is. Door de slimme opzet van ons bedrijf en ons sterke netwerk slagen wij erin om de meest geschikte kandidaten te koppelen aan de vraag van de opdrachtgever. Onze unieke meerwaarde voor onze opdrachtgevers is onze ondersteuning van de kandidaten. Zij krijgen continu inhoudelijke en technische ondersteuning vanuit Het Projectbedrijf. Daarnaast gaan we regelmatig in gesprek over de verwachtingen van de opdrachtgever en opdrachtnemer. Komen deze verwachtingen nog overeen of is er ondersteuning nodig om deze bij te stellen? Hiermee maken wij jouw opdrachten tot een succes!

Integrale projectteams

Wij managen vooral civieltechnische projecten en zijn het eerste projectbedrijf met de focus op geïntegreerde contracten met daarnaast veel kennis van de RAW-systematiek. Onze integrale projectteams faciliteren je om de inhoud los te laten zodat je op hoofdlijnen kunt sturen. Het grote netwerk van vertrouwde ketenpartners, waarmee wij onze kennis delen, maakt ons extra slagvaardig. Een van onze speerpunten is het investeren in innovatie. Als jij ons inschakelt, zorgen wij dat jij je resultaten haalt.

Bij het Projectbedrijf:

Onze ervaring en netwerk

Bij het Projectbedrijf is ons team ontstaan uit de samensmelting van jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Onze visie op projectmanagement heeft ons samengebracht en heeft geleid tot het initiatief om Het Projectbedrijf te vormen. Binnen de vergunning- en subsisidieverleners, overheden, aannemers en ingenieursbureaus hebben wij een sterk netwerk en kennen wij de weg rondom alle processen.

Projectteams en -adviseurs

Op basis van jouw uitdaging bepalen wij samen met onze adviseurs welke inzet nodig is. De adviseurs stellen jou voor wie of welk team het beste bij jouw opdracht past. Hierbij doen wij vaak een beroep op onze ketenpartners die goed op elkaar ingespeeld zijn, elkaar vertrouwen en elkaar uitdagen om te verbeteren.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.