Inschrijven

Ik zoek personeel of zzp’ers

Vind snel de juiste kandidaat

Het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature of opdracht is vaak lastig. Zeker nu: het onderhoud van de openbare ruimte is een constante factor en het aanbod van beschikbare civiel ingenieurs blijft beperkt. Via Het Projectbedrijf vind je snel de juiste kandidaat voor jouw vacature, project of opdracht. Van de detachering of werving en selectie van een geschikte medewerker tot het leveren van een compleet projectteam; wij zorgen snel voor de juiste persoon of het best passende projectteam op de juiste plek.

Detachering, werving en selectie civieltechnisch personeel

Het Projectbedrijf heeft een gevarieerd kandidatenbestand van mbo-, hbo- en wo-geschoolde civieltechnische professionals die op korte termijn beschikbaar zijn. Dit bestand zetten wij in bij de werving en selectie van jouw kandidaat. Als het nodig is, zoeken wij ook buiten dit bestand. Daarnaast kunnen wij als jouw civieltechnisch detacheringsbureau optreden. Dit biedt jou meer flexibiliteit en zorg jij ervoor dat het project binnen de kaders uitgevoerd wordt.

Bemiddeling civieltechnische zzp’ers

Heb je behoefte aan nog meer flexibiliteit? Dan is de inzet van civieltechnische zzp’ers of freelancers voor de duur van het project dé oplossing voor jou. Het Projectbedrijf bemiddelt in zzp’ers die door hun opleiding óf ervaring op hbo- of wo-niveau inzetbaar zijn. Al onze zzp’ers kennen we persoonlijk. Daarom leveren we ook complete projectteams van zelfstandige professionals die elkaar goed kennen en goed op elkaar zijn ingespeeld. Dat geeft jouw project meteen al een veilige voorsprong.

Neem contact met ons op

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met het vinden van de juiste kandidaat of team voor jouw project of opdracht? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons: 072-8200333 of recruitment@hetprojectbedrijf.nl.

Meer informatie

Op de pagina detacheringsbureau civiele techniek en zzp-bemiddeling vind je meer informatie over onze dienstverlening in de civiele techniek.

Bekijk onze portfolio

Wil je weten voor welke civieltechnische projecten we al actief zijn? Bekijk dan onze portfolio.

Koffie en thee voor opdrachtgevers

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.