De Collega Challenge

Vanwege het succes van de eerdere collega challenges hebben we besloten om de challenge een sterk en leuker vervolg te geven. Deze editie biedt meer uitdaging en unieke en leuke cadeaus, waarin je zelf een keuze kunt maken.

Wat kun je winnen?

Win een cadeaubon ter waarde van circa €150,00 als jij een nieuw contact (kandidaat) aan ons voorstelt waarvoor wij een nieuwe opdracht of baan vinden. Je kunt een keuze maken uit de volgende cadeaubonnen:

 • De Culinaire treinreis:

Reis en eet door Nederland voor twee personen in een unieke historische trein. Het viergangendiner wordt verzorgd door een échte sterrenchef. De trein leidt je van Amsterdam Centraal naar Breukelen, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem om vervolgens weer in Amsterdam Centraal aan te komen.

 • Het Belgisch bierweekend:

Houd jij van een lekker pintje? Kies dan voor het bierarrangement voor twee personen met overnachting in de Vlaamse Ardennen. Na het uitgebreide ontbijt voert één van de 7 mooie routes je langs echte brouwers en leuke kroegen. Belgisch genot, unieke streekbiertjes en lekker ontspannen.

 • Zelf op pad met twee Ferrari’s:

Wilde je altijd eens de Ferrari 360 Modena of 430 F1 aan de tand voelen? Dan is dit jouw kans! Je krijgt eerst een instructie van een professionele instructeur en laat dan de paarden los! Voel de pk’s en krijg een heerlijke adrenalinekick. Deze kans wordt georganiseerd op deze plaatsen: Utrecht, ’t Harde, Den Bosch, Zoetermeer en Brasschaat (België).

 • De Primera keuzecadeaukaart:

Als je geen keuze kunt of wilt maken, kiest dan voor de cadeaukaart ter waarde van EUR 150,00. Deze cadeaukaart kun je vervolgens inwisselen voor een cadeaukaart naar keuze.

Een extra prijs voor jouw contact

Is jouw kandidaat gematcht, dan ontvangt hij of zij óók een leuke cadeaubon naar keuze ter waarde van €150,00. Leuk voor jou én voor jouw contact!

En de hoofdprijs is..

Degene die de meeste collega’s aanbrengt die we daadwerkelijk hebben gematcht, wint een cadeaubon ter waarde van €1.000,00. Ook hierin kun je een keuze maken:

 • De Landal GreenParks Cadeaucheque:

Altijd goed: gewoon heerlijk ontspannen en genieten tijdens je verblijf in een van de mooie parken van Landal in Nederland of in het buitenland. Wil je naar het strand, fietsen, golfen, zwemmen, de bergen in of eens goed onthaasten? Met deze cheque is het mogelijk.

 • Een helikoptervlucht boven Nederland:

Een unieke beleving: maak een helikoptervlucht naar een locatie van jouw keuze in Nederland. Vlieg bijvoorbeeld boven je eigen woning! Deze vlucht is voor vier personen en duurt een half uur. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Gelderland en Overijssel. Dus altijd in de buurt.

 • Racen bij Raceplanet Zandvoort:

Twee tickets voor de Gold Experience: met deze bon laat je je racedroom gewoon de hele dag duren met een Porsche, Lamborghini, Aston Martin en Ferrari en je eigen auto (mocht je dat willen). Ontdek je racetalent!

De looptijd

Deze collega challenge start op 1 november 2018 en eindigt op 31 oktober 2019. Uiterlijk binnen twee weken na afloop van de challenge wordt de winnaar geïnformeerd en alleen in overleg bekend gemaakt (privacy).

De spelregels

 • Jij stelt een kandidaat (collega) aan ons voor die open staat voor een nieuwe opdracht of baan in de civiele techniek;
 • Zij/hij is op korte termijn beschikbaar;
 • Zij/hij is nog niet eerder bemiddeld door Het Projectbedrijf voor een opdracht;
 • De cadeaubon win je wanneer er daadwerkelijk door bemiddeling van Het Projectbedrijf een overeenkomst van opdracht tot stand komt (de match);
 • Degene die op de einddatum van deze collega challenge de meeste collega’s heeft aangebracht die zijn gematcht, wint de hoofdprijs.
 • Zijn er op de einddatum meerdere deelnemers met de meeste collega’s, dan wint de deelnemer die als eerste de meeste gematchte collega’s heeft aangebracht, de hoofdprijs.
 • Om de privacy van de deelnemers te waarborgen, wordt de winnaar van deze challenge alleen in overleg en na goedkeuring van de winnende deelnemer(s) bekendgemaakt.

Belangrijk om te weten

 • De functies waarvoor wij geschikte kandidaten zoeken zijn o.a.: projectleider, projectmanager, werkvoorbereider, contractmanager en omgevingsmanager.
 • Om te weten welke functies het meest in trek (en dus kansrijk) zijn, neem je contact op met Fréderique Koomen. Zij weet als geen ander wat er speelt binnen de civiele techniek. Mail of bel: frederique.koomen@hetprojectbedrijf.nl, 06-15135969.
 • Tip: de meeste cadeaubonnen/cheques zijn maximaal 1 jaar geldig. Heb je een bon of cheque gewonnen, gebruik hem dan zo snel mogelijk. Waarom zou je wachten?
 • We nemen de bonnen bij verschillende aanbieders af. Het kan zijn dat één van de aanbieders het aanbod tussentijds aanpast en een bon niet meer aanbiedt. In dat geval zoeken we altijd een passend alternatief.

Meer informatie?

Heb je vragen over deze collega challenge, of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem dan contact op met René Arkes: rene.arkes@hetprojectbedrijf.nl, 06-11782141 of Fréderique Koomen: frederique.koomen@hetprojectbedrijf.nl, 06-15135969.

Win jij misschien de hoofdprijs? We wensen je veel succes!

 


Op zoek naar werk?

Zoek jij werk in de civiele techniek of ben jij zzp'er of freelancer en zoek je een nieuwe opdracht? Schrijf je dan vrijblijvend in en bespreek met ons jouw mogelijkheden.

Open chat
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.
Powered by