Inschrijven

Collega Challenge

De Collega Challenge

Vanwege het succes van de eerdere collega challenges hebben we besloten om de challenge een sterk en leuker vervolg te geven. Deze editie biedt meer uitdaging en unieke en leuke cadeaus, waarin je zelf een keuze kunt maken.

Wat kun je winnen?

Win een cadeaubon ter waarde van circa €150,00 als jij een nieuw contact (kandidaat) aan ons voorstelt waarvoor wij een nieuwe opdracht of baan vinden. Je kunt een keuze maken uit de volgende cadeaubonnen:

Reis en eet door Nederland voor twee personen in een unieke historische trein. Het viergangendiner wordt verzorgd door een échte sterrenchef. De trein leidt je van Amsterdam Centraal naar Breukelen, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem om vervolgens weer in Amsterdam Centraal aan te komen.

Houd jij van een lekker pintje? Kies dan voor het bierarrangement voor twee personen met overnachting in de Vlaamse Ardennen. Na het uitgebreide ontbijt voert één van de 7 mooie routes je langs echte brouwers en leuke kroegen. Belgisch genot, unieke streekbiertjes en lekker ontspannen.

Wilde je altijd eens de Ferrari 360 Modena of 430 F1 aan de tand voelen? Dan is dit jouw kans! Je krijgt eerst een instructie van een professionele instructeur en laat dan de paarden los! Voel de pk’s en krijg een heerlijke adrenalinekick. Deze kans wordt georganiseerd op deze plaatsen: Utrecht, ’t Harde, Den Bosch, Zoetermeer en Brasschaat (België).

Als je geen keuze kunt of wilt maken, kiest dan voor de cadeaukaart ter waarde van EUR 150,00. Deze cadeaukaart kun je vervolgens inwisselen voor een cadeaukaart naar keuze.

Een extra prijs voor jouw contact

Is jouw kandidaat gematcht, dan ontvangt hij of zij óók een leuke cadeaubon naar keuze ter waarde van €150,00. Leuk voor jou én voor jouw contact!

En de hoofdprijs is..

Degene die de meeste collega’s aanbrengt die we daadwerkelijk hebben gematcht, wint een cadeaubon ter waarde van €1.000,00. Ook hierin kun je een keuze maken:

Altijd goed: gewoon heerlijk ontspannen en genieten tijdens je verblijf in een van de mooie parken van Landal in Nederland of in het buitenland. Wil je naar het strand, fietsen, golfen, zwemmen, de bergen in of eens goed onthaasten? Met deze cheque is het mogelijk.

Een unieke beleving: maak een helikoptervlucht naar een locatie van jouw keuze in Nederland. Vlieg bijvoorbeeld boven je eigen woning! Deze vlucht is voor vier personen en duurt een half uur. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Gelderland en Overijssel. Dus altijd in de buurt.

Twee tickets voor de Gold Experience: met deze bon laat je je racedroom gewoon de hele dag duren met een Porsche, Lamborghini, Aston Martin en Ferrari en je eigen auto (mocht je dat willen). Ontdek je racetalent!

De looptijd

Deze collega challenge start elk jaar op 1 januari en eindigt op 31 oktober in datzelfde jaar. Uiterlijk binnen twee weken na afloop van de challenge wordt de winnaar geïnformeerd en alleen in overleg bekend gemaakt (in verband met de privacy).

De spelregels

Belangrijk om te weten

Meer informatie?

Heb je vragen over deze collega challenge, of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem dan contact op met Huib Gribnau of  Bastiaan Zeeman: reqruitment@hetprojectbedrijf.nl, 072-8200333.

Win jij misschien de hoofdprijs? Veel succes!

 

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.