Inschrijven

Maak de juiste match als fulltime tendermanager in Alkmaar

Maak de juiste match als: fulltime (junior) tendermanager in Alkmaar (**reeds ingevuld**)

 

Wordt tendermanager bij Het Projectbedrijf

Wat ga je doen?

Als tendermanager is jouw primaire doel: het versterken van de groei van HPB middels het winnen van inschrijvingen (tenders) via digitale platforms gericht op externe inhuur van arbeidskrachten door overheden. Na het opdoen van voldoende ervaring, zal jouw functie op termijn aangevuld worden met taken op het gebied van accountmanagement.

De functie van tendermanager is voor het merendeel bureauwerk via een laptop/pc. In de eerste periode zorg je voor matchen van de juiste opdracht aan de juiste kandidaat. Dat doe je door de klantvraag, die we digitaal ontvangen, te matchen aan de perfecte kandidaat in ons systeem. Met jouw unieke aanbieding weet je de klant te overtuigen dat jouw kandidaat de juiste is voor de opdracht. Na de nodige afstemming met de kandidaat vul je de tendersystemen digitaal in waarmee de inschrijving compleet is. Tot slot rond je het proces af door de kandidaat te begeleiden bij zijn sollicitatiegesprek en zorg je voor de getekende opdrachten.

Wie zijn wij?

Het Projectbedrijf is een jong en ambitieus zzp-bemiddelings- en detacheringsbureau gericht op de civiele techniek. Wij willen daarbij de best gewaardeerde detacheerder worden in onze branche en hebben jou daarbij nodig. Vind jij ook dat het leveren van hoge kwaliteit belangrijker is dan snelle groei? Dan zit je bij ons goed! Wij zijn gevestigd in een goed bereikbaar en modern kantoor in Alkmaar met voldoende (gratis) parkeermogelijkheden. Je komt terecht in een klein maar zeer effectief team van professionals. Ons team bestaat uit mensen die -net als jij- zeer zelfstandig werken, veel vrijheden gewend zijn en daardoor goed presteren.

Onze kernwaarden zijn:

Eisen:

Pré’s:

Beschikbaarheid:

Op korte termijn beschikbaar voor 32-36 uur per week op ons kantoor in Alkmaar.

Wat is ons aanbod?

Meer info, vragen en solliciteren:

Op onze website www.hetprojectbedrijf.nl vind je meer informatie over onze activiteiten. Mocht je verder nog vragen hebben over deze vacature dan nodigen we je uit om contact op te nemen met René Arkes, rene.arkes@hetprojectbedrijf.nl of 072-8200333.

Tot slot: stuur vóór 7 december a.s. je sollicitatie (motivatie en cv) aan René.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.