Inschrijven

Omgevingsmanager Civiele Techniek

Noord-Holland // Zuid-Holland // Flevoland | HBO | 36 – 40 uur | Civiele techniek 

Ben jij een Omgevingsmanager en wil je na de zomer een leuke baan of opdracht in de Civiele Techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Omgevingsmanager ben jij de spil tussen het project en haar omgeving; beheerders, bestuurders, belanghebbenden en publieke procedures. Voor dit alles is intensief contact en overleg op ambtelijk en bestuurlijk niveau nodig. Je bent netwerkvaardig en omgevingsbewust. Je laat blijken goed geïnformeerd te zijn over vakinhoudelijke, organisatorische, maatschappelijke, politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren en weet deze effectief te benutten voor de eigen functie of organisatie. Je hebt een ‘antenne’ voor gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op het vigerend beleid. Voorziet tijdig politieke afbreukrisico’s voor de bewindspersoon. Schat mogelijke effecten van eigen beleid en/of voorstellen op andere organisaties (of onderdelen daarvan) goed in.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Omgevingsmanagers. Wil jij na de zomervakantie een leuke nieuwe opdracht of baan? Neem dan contact met ons op. Bij het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als ZZP-er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Genoeg redenen om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Klinkt dit als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Solliciteer direct! Heb je een andere ambitie of werkervaring in de civiele techniek? Schrijf je dan in bij Het Projectbedrijf en we nemen contact met je op!

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.