Omgevingsmanager Noord-Holland

Noord-Holland| HBO/WO | 36 uur | Civiele techniek | 3-5 jaar ervaring

Heb jij een HBO of WO opleiding in de richting planologie, sociale geografie of civiele techniek? Dan zoeken wij jou! 

Voor onze opdrachtgever in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een omgevingsmanager. Je bent verantwoordelijk voor de maatschappelijke inbedding van het project en je bent de intermediair tussen de projectorganisatie en de stakeholders in de projectomgeving. Jouw ervaring als omgevingsmanager bij de overheid in de uitvoeringsfase en je ervaring als omgevingsmanager in binnenstedelijke herinrichtingsprojecten in een complexe omgeving, maken jou de uitgelezen persoon voor deze functie. Samen met je uitstekende communicatieve vaardigheden ben jij in staat dit project in samenwerking met verschillende partijen tot een succes te brengen.

Daarnaast ben je als omgevingsmanager verantwoordelijk voor de interactie met de omgeving om het project gerealiseerd te krijgen binnen de publieksrechtelijke en privaatrechtelijke randvoorwaarden. Je probeert begrip en vertrouwen te kweken in de omgeving en te komen tot effectieve samenwerking met omgevingspartijen. Je hebt een duidelijke signaalfunctie in het projectteam bij het proactief signaleren van onderwerpen vanuit de omgeving die in- en extern invloed kunnen hebben op de kwaliteit van een project. Een belangrijke taak voor jou is om binnen de kaders van het project overeenstemming met de stakeholders te bereiken.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ‘ja’ beantwoorden?

 • Heb jij een afgeronde HBO-/WO-opleiding in de richting planologie, sociale geografie of civiele techniek?
 • Heb jij ongeveer 3 tot 5 jaar ervaring als omgevingsmanager in binnenstedelijke herinrichtingsprojecten in een complexe omgeving?
 • Heb jij ervaring als omgevingsmanager in binnenstedelijke herinrichtingsprojecten bij de overheid?
 • Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen?
 • Vind jij het leuk om de intermediair tussen de projectorganisatie en de stakeholders te zijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Beschik je niet over alle gevraagde eisen? Geen probleem, we gaan graag het gesprek met je aan!

Over de opdracht

Onze opdrachtgever is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, wegen- en waterbouw. Zij is lead buyer voor de fysieke sector en heeft expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Haar belangrijkste opgave is het realiseren van projecten in de openbare ruimte van de gemeente, van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft de opdrachtgever een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. De passie van onze opdrachtgever ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden.

En wist je dat:

 • de adviseurs van Het Projectbedrijf toegang hebben tot veel actuele vacatures?
 • je een grotere kans op een opdracht hebt met behoud van je tarief bij ons?
 • prestatiegericht delen in de omzet mogelijk is voor zzp’ers freelancers? Vraag naar de spelregels!
 • je kennis kunt delen met vakgenoten?
 • je verzekerd bent van een snelle betaling?
 • wij jou ook kunnen begeleiden als je zelfstandig ondernemer wilt worden?
 • je als ZZP-er via ons aan het werk kunt, maar ook bij ons in dienst kunt komen?

Kortom: genoeg redenen om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Klinkt dit als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Solliciteer direct! Heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan in bij Het Projectbedrijf en we nemen contact met je op!


Op zoek naar werk?

Zoek jij werk in de civiele techniek of ben jij zzp'er of freelancer en zoek je een nieuwe opdracht? Schrijf je dan vrijblijvend in en bespreek met ons jouw mogelijkheden.

×
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Je bereikt ons op werkdagen tussen 09:00 u. en 16:30 u.