ZZP startersadvies civiele techniek

Wil jij voor jezelf beginnen als zzp’er in de civiele techniek? Dat is best een grote stap. Je kunt echter goed voorbereid van start gaan. Laat je daarom door onze adviseurs adviseren. Huib Gribnau en Bastiaan Zeeman hebben veel ervaring opgebouwd in de civiele techniek. Daarnaast zijn zij al enige tijd actief als zelfstandig ondernemer, oftewel: zzp’er. Én ze zijn de oprichters van Het Projectbedrijf. Door hun ondernemerservaring hebben zij een schat aan tips en tricks die ze graag met je willen delen. Huib en Bastiaan geven antwoord op vragen als:

  • Waar moet ik aan denken als ik zelfstandig ondernemer wil worden?
  • Welke rechtsvorm is geschikt voor mij?
  • Waar haal ik mijn opdrachten vandaan?
  • Welk uurtarief kan ik vragen voor mijn werkzaamheden?
  • Welke verzekeringen moet ik afsluiten als zzp’er?
  • Hoe zet ik een boekhoudsysteem op?

Vraag persoonlijk advies

Huib en Bastiaan kunnen je veel meer vertellen over het starten van je eigen bedrijf. Zij hebben ook een sterk netwerk opgebouwd van opdrachtgevers in de civiele techniek waaruit regelmatig uitdagende projectopdrachten komen. Door dit netwerk kunnen wij je ook aan je eerste opdracht helpen die bij jou past. Zo maak jij je vliegende start! Wil je weten hoe wij je voorbereiden om als zzp’er te starten in de civiele techniek? Neem dan contact met ons op. Bel of mail naar: 072-8200333 of startersadvies@hetprojectbedrijf.nl.

Bekijk ook onze informatiepagina

Meer informatie over zelfstandig ondernemerschap lees je op de informatiepagina: Starten als zzp’er. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld met informatie en tips over het starten als zzp’er.


Op zoek naar werk?

Zoek jij werk in de civiele techniek of ben jij zzp'er of freelancer en zoek je een nieuwe opdracht? Schrijf je dan vrijblijvend in en bespreek met ons jouw mogelijkheden.

Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.
Powered by