Inschrijven

Projectleider Waterleidingbedrijf

Projectleider Waterleidingbedrijf

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland | HBO | interim opdracht civiele techniek | 2-5 jaar ervaring

Ben jij een resultaatgerichte projectleider op het gebied van ondergrondse infra? En op zoek naar een leuk nieuw project waar je in kunt groeien? Dan hebben we een leuke opdracht voor je!

Over de functie

Als projectleider in deze functie ben je verantwoordelijk voor het operationele beheer van een deel van het waterleidingnetwerk. Hiervoor heb je veel contacten met gemeenten en andere instanties en ben je dagelijks bezig met het beoordelen en uitwerken van opdrachten en met het uitzetten van deze opdrachten naar interne en externe partijen. Hierbij houd jij de verschillende belangen en de kwaliteit in de gaten.

Als projectleider stel je zelf je projectteam samen en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team. Tevens neem je deel aan verschillende werkgroepen.

Wist je dat

Klinkt dit als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Dan nemen wij contact met je op en bespreken we graag jouw wensen. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.