Inschrijven

Projectmanager Civiele Techniek

Projectmanager Civiele Techniek

Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland | HBO | 36 – 40 uur | Civiele techniek | 3 jaar ervaring | zzp-opdracht | freelance opdracht

Ben jij een ervaren projectmanager en zoek je een baan of opdracht in de civiele techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als projectmanager civiele techniek ben jij primair verantwoordelijk voor het bereiken van het projectresultaat binnen de vooraf gestelde randvoorwaarden ten aanzien van tijd en geld. Je wordt hierop aangesproken door de interne opdrachtgever binnen de organisatie. Je stuurt het projectteam aan, bewaakt de onderlinge raakvlakken binnen het team en zorgt voor het samenbindend leiderschap dat de spelers tot een team bindt en het teamgevoel versterkt. Ook begeleid (coach) je de teamleden in het kader van hun taakvervulling en stimuleert hen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren projectmanager. Herken jij je in bovenstaande en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op. Bij het projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als zzp’er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Genoeg redenen om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Klinkt de functie van projectmanager civiele techniek als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.