Inschrijven

Technisch Manager Civiele Techniek

Noord-Holland // Zuid-Holland // Flevoland | HBO | 36 – 40 uur | Civiele techniek 

Ben jij een Technisch Manager en wil je na de zomer een leuke baan of opdracht in de Civiele Techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Technisch Manager ben jij verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng in het project van de voorbereiding tot en met de realisatiefase. Onder jouw verantwoordelijkheid worden de (functionele) specificaties richting marktpartijen geformuleerd,
daarbij gebruik makend van de systematiek van systems engineering. Ook ben jij verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng bij het formuleren van de systeem-, proces- en producttoetsen richting marktpartijen tijdens de realisatiefase (Systeemgerichte ContractBeheersing, ofwel SCB).

Jij weet als Technisch Manager op basis van dezelfde gegevens verschillende scenario’s te bedenken en weet voor complexe situaties verschillende oplossingsrichtingen te bedenken. Je kunt buiten het eigen denkkader treden en je weet tot nieuwe scenario’s te komen wanneer gegevens en/of omstandigheden wijzigen. Daarnaast kom je als Technisch Manager op basis van informatie en analyse van een gegeven situatie tot een weloverwogen en realistisch oordeel.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Technisch Managers. Wil jij na de zomervakantie een leuke nieuwe opdracht of baan? Neem dan contact met ons op. Bij het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als ZZP-er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Genoeg redenen om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Klinkt dit als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Solliciteer direct! Heb je een andere ambitie of werkervaring in de civiele techniek? Schrijf je dan in bij Het Projectbedrijf en we nemen contact met je op!

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.