Inschrijven

Civiel Technisch Manager

Civiel Technisch Manager

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Flevoland  | HBO | 36 – 40 uur | interim opdracht civiele techniek | 3 jaar ervaring

Ben jij een civiel technisch manager en zoek jij een nieuwe baan of opdracht in Noord-Holland? Dan zoeken wij jou!

Als civiel technisch manager ben jij verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng in het project van de voorbereiding tot en met de realisatiefase. Onder jouw verantwoordelijkheid worden de (functionele) specificaties richting marktpartijen geformuleerd, daarbij gebruik makend van de systematiek van systems engineering. Ook ben jij verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng bij het formuleren van de systeem-, proces- en producttoetsen richting marktpartijen tijdens de realisatiefase (Systeemgerichte Contract Beheersing, ofwel SCB).

Jij weet als civiel technisch manager op basis van dezelfde gegevens verschillende scenario’s te bedenken en weet voor complexe situaties verschillende oplossingsrichtingen te bedenken. Je kunt buiten het eigen denkkader treden en je weet tot nieuwe scenario’s te komen wanneer gegevens en/of omstandigheden wijzigen. Daarnaast kom je als Civiel Technisch Manager op basis van informatie en analyse van een gegeven situatie tot een weloverwogen en realistisch oordeel.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Voor onze opdrachtgever in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een civiel technisch manager. Herken jij je in bovenstaande? Neem dan contact met ons op. Bij het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als zzp’er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Kortom: er zijn genoeg redenen om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Klinkt de functie van civiel technisch manager als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.