Inschrijven

Civiel Technisch Projectleider

Civiel Technisch Projectleider

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland| HBO| interim opdracht civiele techniek | 2 – 5 jaar ervaring

Ben jij die gemotiveerde professional die staat te popelen om als projectleider in de civiele techniek aan de slag te gaan? Dan zoeken wij jou!

Als civiel technisch projectleider ben jij verantwoordelijk voor het project: van de voorbereidingen tot en met de oplevering. Je zorgt daarbij dat het project goed uitgevoerd wordt binnen de geplande tijd en het budget en bewaakt het projectproces, zowel inhoudelijk als commercieel. Het gaat om projecten die gericht zijn op de ruimtelijke inrichting.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Onze opdrachtgever is een grote aannemer die een groot project is gegund. Deze aannemer is op zoek naar een ervaren projectleider om dit in goede banen te leiden. De opdracht is voor minimaal 1 jaar. Verlenging is mogelijk. Zoek je meer zekerheid? Geen probleem: bij Het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als freelancer / zzp’er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Schrijf je in

Klinkt de functie van civiel technisch projectleider als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.