Inschrijfformulier vacatures en zzp-opdrachten

Schrijf je vrijblijvend bij ons in. Ben jij een zelfstandig professional (zzp/freelance) en op zoek naar nieuwe opdrachten in de civiele techniek? Of zoek jij werk in de civiele techniek? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op en bespreken graag jouw mogelijkheden en kansen. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt (AVG).

Wij staan voor:

  • Goedgekeurde overeenkomsten door de Belastingdienst (wet DBA)
  • Projecten en opdrachten, afgestemd op jouw behoeften
  • Persoonlijke en professionele ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Grotere kans op een (interim) opdracht of baan
  • Sterk netwerk binnen de overheid
  • Eenvoudig kennis delen met vakgenoten
  • Altijd tijdige betaling van salaris en vergoedingen

Toestemming verwerken persoonsgegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

We hechten veel waarde aan jouw privacy en vinden het gewoon netjes om je te informeren over het volgende:

Om je goed van dienst te kunnen zijn, hebben we jouw toestemming nodig om de persoonsgegevens die in het formulier gevraagd worden, te verwerken. Jouw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. In het kader van dataminimalisatie, vragen we ook niet meteen naar jouw curriculum vitae. Dat kan in het vervolgproces (voor het vinden van een passende zzp-opdracht of geschikte functie) wel worden gevraagd.

Door dit formulier in te vullen en te versturen, geef je toestemming aan Het Projectbedrijf jouw gegevens te verwerken zodat we je telefonisch of per mail kunnen bereiken. Daarnaast word je vrijblijvend ingeschreven in het relatiebeheersysteem van Het Projectbedrijf zodat we je kunnen benaderen wanneer we een nieuwe en passende opdracht of functie voor je hebben. Jouw toestemming kun je altijd intrekken door ons hiervan telefonisch of per mail op de hoogte te stellen. Meer informatie lees je in onze privacystatement.

Het Projectbedrijf is een civieltechnisch zzp-bemiddelings-, detacherings- en projectmanagementbureau, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder handelsregisternummer: 63022478.


Open chat
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.
Powered by