Inschrijven

Inschrijfformulier zzp-vacatures en zzp-opdrachten

Ben jij een zelfstandig professional (zzp/freelance) en op zoek naar nieuwe opdrachten in de civiele techniek? Of zoek jij -via detachering- werk in de civiele techniek? Meld je dan bij ons aan via onderstaand formulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op en bespreken graag jouw mogelijkheden en kansen. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt (conform de richtlijnen van de AVG).

Wij bieden je:

Toestemming verwerken persoonsgegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

We hechten veel waarde aan jouw privacy en vinden het onze plicht om je te informeren over het volgende:

Om je goed van dienst te kunnen zijn, hebben we jouw toestemming nodig om de persoonsgegevens die in dit formulier gevraagd worden, te verwerken. Jouw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming aan derden verstrekt. In het kader van dataminimalisatie vragen we ook niet meteen naar jouw curriculum vitae. Dat kan in het vervolgproces (voor het vinden van een passende zzp-opdracht of detachering) wel worden gevraagd.

Door dit formulier in te vullen en te versturen, geef je toestemming aan Het Projectbedrijf om jouw gegevens te verwerken zodat we je telefonisch of per mail kunnen bereiken.  Jouw toestemming kun je altijd intrekken door ons hiervan telefonisch of per mail op de hoogte te stellen. Meer informatie lees je in onze privacystatement.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.