Inschrijven

Contractmanager Civiele Techniek

Contractmanager Civiele Techniek

Flevoland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland | HBO | 36 – 40 uur | freelance opdracht civiele techniek | 3+ jaar ervaring

Ben jij een contractmanager in de civiele techniek op zoek naar werk als freelancer of via een detachering? Lees dan snel verder, want wij zoeken jou!

Als contractmanager ben jij verantwoordelijk voor de beheersing van het gehele proces van contractvoorbereiding en –uitvoering richting verschillende marktpartijen. In dit proces wordt het inkoopplan opgesteld met aanbestedingsstrategie en contractvorm, wordt de daadwerkelijke contractering begeleid (met de daarbij behorende aanbestedings- en contractdocumenten), wordt op basis van SCB het contractbeheersingsplan opgesteld en wordt de contractuitvoering begeleid. Jij als Contractmanager bent ook degene die de dagelijkse contacten onderhoudt en zonodig de onderhandelingen voert met de marktpartijen.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ‘ja’ beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een contractmanager civiele techniek. Sta jij open voor een nieuwe opdracht of baan? Neem dan contact met ons op. Bij Het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als freelancer / zzp’er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Genoeg redenen om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Klinkt de functie van contractmanager civiele techniek als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.