Inschrijven

Manager Projectbeheersing Civiele Techniek

Manager Projectbeheersing Civiele Techniek

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Flevoland | HBO | 36 – 40 uur | zzp-opdracht civiele techniek | freelance opdracht | 3 jaar ervaring

Ben jij een manager projectbeheersing en zoek jij een nieuwe opdracht in de civiele techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als manager projectbeheersing sta jij de projectmanager bij, waar het gaat om de projectbrede beheersing van het project op de aspecten tijd/planning, geld/budget en risicobeheersing (conform Uniforme Primaire Processen). Jij bent ook verantwoordelijk voor de projectbrede voortgangsrapportages en documentbeheersing.

Je komt op basis van informatie en analyse van een gegeven situatie tot een weloverwogen en realistisch oordeel. Je beschikt over overtuigingskracht en oefent, op basis van persoonlijk overwicht, invloed uit op mensen en situaties, gericht op acceptatie en het overwinnen van weerstanden. Als manager projectbeheersing communiceer je ideeën waar nodig duidelijk en stellig en kun je groepen overtuigen.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ‘ja’ beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een manager projectbeheersing. Herken jij je in bovenstaande? Neem dan contact met ons op. Bij het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als zzp’er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Genoeg redenen om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Klinkt de functie van manager projectbeheersing als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.