Inschrijven

Omgevingsmanager Civiele Techniek

Omgevingsmanager Civiele Techniek

Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht | HBO | 36 – 40 uur | interim opdracht civiele techniek | 5 jaar ervaring

Zoek jij een nieuwe baan of opdracht als omgevingsmanager in de civiele techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als omgevingsmanager ben jij de spil tussen het project en haar omgeving: beheerders, bestuurders, belanghebbenden en publieke procedures. Voor dit alles is intensief contact en overleg op ambtelijk en bestuurlijk niveau nodig. Je bent netwerkvaardig en omgevingsbewust. Je laat blijken goed geïnformeerd te zijn over vakinhoudelijke, organisatorische, maatschappelijke, politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren en weet deze effectief te benutten voor de eigen functie of organisatie. Je hebt een ‘antenne’ voor gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op het vigerend beleid. Voorziet tijdig politieke afbreukrisico’s voor de bewindspersoon. Schat mogelijke effecten van eigen beleid en/of voorstellen op andere organisaties (of onderdelen daarvan) goed in.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren omgevingsmanager. Herken jij je in bovenstaande en word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Neem dan contact met ons op. Bij Het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als zzp’er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Genoeg redenen om een afspraak te maken met een van onze adviseurs!

Klinkt de functie van omgevingsmanager civiele techniek als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.