Inschrijven

Projectleider civiele techniek

Projectleider civiele techniek

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland | HBO | 36 – 40 uur | freelance opdracht civiele techniek | 3+ jaar ervaring

Wil jij als projectleider civiele techniek afwisselende en uitdagende projecten uitvoeren? Dan zoeken wij jou! Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het hele project: van de voorbereidingen tot en met de oplevering. Daarbij zorg jij dat het project goed uitgevoerd wordt binnen de geplande tijd en het budget. Je bewaakt het projectproces, zowel inhoudelijk als commercieel. De projecten die jij gaat uitvoeren, zijn gericht op de ruimtelijke inrichting.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ‘ja’ beantwoorden?

Lees dan vooral verder.

Over de opdracht

Onze opdrachtgever heeft diverse civieltechnische projecten in portefeuille en zoekt een ervaren projectleider civiele techniek om deze succesvol te realiseren. De duur van de opdracht is minimaal 1 jaar met de mogelijkheid op verlenging.

Wist je dat

Klinkt de functie van projectleider civiele techniek als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

inschrijvingsbutton voor projectleider civiele techniek: schrijf je in

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.