Inschrijven

Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland | WO | freelance opdracht civiele techniek | 5+ jaar ervaring

Heb jij een universitaire achtergrond én ruime ervaring met gebiedsontwikkelingen? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging! Voor een middelgrote gemeente zijn wij op zoek naar een projectmanager voor het team Gebiedsontwikkeling! 

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een projectmanager / locatiemanager voor het team Gebiedsontwikkeling. Jouw belangrijkste taak is het belang van de gemeente te vertegenwoordigen in een Publiek Private Samenwerking (PPS), gericht op een grootschalig woningbouwproject. Dankzij jouw jarenlange ervaring met soortgelijke constructies en uitstekende communicatieve vaardigheden ben jij in staat dit project in samenwerking met verschillende partijen tot een succes te maken.

Daarnaast ben je als integraal projectmanager verantwoordelijk voor diverse andere projecten op het gebied van woningbouw, groen en infrastructuur. Onderhandelen, overleggen en het sluiten van goede overeenkomsten is onderdeel van jouw dagelijks werk.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Beschik je niet over alle gevraagde eisen? Geen probleem: we gaan graag het gesprek met je aan!

Over de opdracht

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente. In het team Gebiedsontwikkeling werken projectleiders, projectondersteuners, planeconomen en aan- en verkopers. Het team werkt aan diverse projecten die vorm geven aan de structuurvisie.

Wist je dat:

Klinkt de functie van projectmanager gebiedsontwikkeling als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Dan nemen wij contact met je op en bespreken we graag jouw wensen. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.