Inschrijven

Senior projectleider civiele techniek

Senior Projectleider Civiele Techniek

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland| HBO | 32-36 uur | zzp-opdracht civiele techniek | 3+ jaar ervaring

Ben jij een ervaren projectleider met een HBO-opleiding civiele techniek? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een senior projectleider civiele techniek. Als senior civieltechnisch projectleider geef je leiding aan complexe projecten op het gebied van civiele techniek. Je adviseert over complexe projecten in de openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Onderdeel van je werk is afstemmen met verschillende stakeholders. Je begeleidt rioleringsprojecten, projecten op het gebied van infrastructuur en projecten op het gebied van bouw- en woonrijp maken van zowel woningbouw als bedrijfsterreinen.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de opdracht

Onze opdrachtgever is een organisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Ze sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Het team bestaat uit medewerkers op het gebied van projectmanagement en vakspecialisten die verantwoordelijk zijn voor de technische advisering over en uitvoering van de meer complexe activiteiten in de openbare ruimte. Het team draagt zorg voor een goede opdrachtverlening (aan de markt en intern), het bewaken van de voortgang (op basis van sturingscriteria), het houden van toezicht en het inspelen op actuele ontwikkelingen.

En wist je dat:

Klinkt de functie van senior projectleider als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Dan nemen wij contact met je op en bespreken we graag jouw wensen. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.