Inschrijven

Werkvoorbereider Civiel

Werkvoorbereider Civiel

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland| HBO | zzp-opdrachten civiele techniek | 2 – 5 jaar ervaring

Heb jij een hbo-diploma civiele techniek en ben jij op zoek naar een opdracht als werkvoorbereider? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als werkvoorbereider civiel ben jij verantwoordelijk voor de uitwerking van civieltechnische vraagstukken. Van het ontwerp tot de uitvoering ben jij verantwoordelijk om dit zo efficiënt mogelijk voor te bereiden en de uitvoering te begeleiden. Je maakt hiervoor werktekeningen en bestektekeningen en je kunt deze vertalen naar de RAW systematiek. Je onderhoudt het contact met enerzijds de projectleider en anderzijds de bewoners, gebruikers of collega’s van andere afdelingen binnen de organisatie waar jij werkzaam bent.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdracht

Voor de komende tijd staan er meerdere civieltechnische projecten op de planning waar jij je als werkvoorbereider op kan storten! De opdracht is voor minimaal 6 maanden met de mogelijkheid op verlenging. Zoek je meer zekerheid? Geen probleem: bij Het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als zzp’er of freelancer aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Klinkt de functie van werkvoorbereider civiel als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.