Inschrijven

Werkvoorbereider dagelijks beheer en onderhoud

Werkvoorbereider dagelijks beheer en onderhoud

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland | MBO | uren in overleg | diverse zzp-opdrachten civiele techniek | 3 jaar ervaring

Heb jij een mbo of mts-opleiding weg- en waterbouwkunde of civiele techniek? Dan zoeken wij jou! Voor meerdere gemeenten zoeken wij voortdurend naar ervaren werkvoorbereiders dagelijks beheer en onderhoud.

Als werkvoorbereider pak jij zelfstandig taken op. In samenwerking met de projectleider besteed je werkzaamheden uit aan externe adviesbureaus. Ook vervaardig je zelf de producten. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ‘ja’ beantwoorden?

Lees dan verder!

Over de opdracht

Onze opdrachtgevers zijn gemeentes in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Sommige gemeentes voeren taken uit in een intergemeentelijke samenwerkingsverband. De teams in die gemeenten zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de openbare ruimte.  In deze functie gaat het niet om complexe projecten, maar wel om een complexe omgeving. Daarnaast is het werkaanbod divers en veelzijdig. Een brede algemene kennis en ervaring in het vakgebied weg- en waterbouwkunde en openbare ruimte komt hier goed van pas.

Wist je dat

Klinkt de functie van werkvoorbereider dagelijks beheer en onderhoud als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.