Inschrijven

Senior Projectleider Civiel

Senior Projectleider Civiel

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland| HBO | zzp civiele techniek | 3 – 5 jaar ervaring

Ben jij een projectleider in de civiele techniek en heb je al wat vlieguren gemaakt? Heb jij affiniteit met personeelsvraagstukken én ben jij een uitstekende adviseur? Dan zoeken wij jou!

Als senior projectleider civiel ben jij verantwoordelijk voor het project van A tot Z. Je controleert, plant en verdeelt de dagelijkse werkzaamheden binnen het team. Dit doe je op een gelijkwaardige en mensgerichte manier. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de projecten en stuurt mensen binnen en buiten je team aan om gestelde doelen te behalen. Je hebt een sterke voortrekkersrol bij het ontwikkelen en toepassen van innovatieve contracten. Je beweegt je tussen de diverse teamleden, adviseurs / collega’s (werkvoorbereider, toezichthouder), stakeholders (bewoners, belanghebbenden, derden) waarbij je stuurt op budget, tijd en kwaliteit.

Kun jij onderstaande vragen met een volmondig ja beantwoorden?

Lees dan vooral verder!

Over de opdrachtgever

De vraag komt vanuit een gemeentelijk ingenieursbureau. Het team bestaat uit 20 fte waaronder stadsingenieurs en technische mensen met een brede scope. Technische analyses leiden tot adviezen op het gebied van kunstwerken, water en riolering, groen en verharding. De business is het maken van contracten of overeenkomsten waar vanuit de werken buiten gestalte krijgen. De afdeling is een opdrachtnemer voor diverse afdelingen binnen de organisatie. Ze zijn de sleutel tussen planvorming en realisatie in de openbare ruimte.

Bij Het Projectbedrijf zijn meerdere contractopties mogelijk. Of je nu als zzp’er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vast contract. Wij gaan graag met je in gesprek!

En wist je dat:

Klinkt de functie van senior projectleider civiel als een functie waarin jij een uitdaging ziet? Of heb je een andere ambitie of werkervaring? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. Wij nemen contact met je op en bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden. Inschrijven gaat snel en veilig via onderstaande button.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.