Inschrijven

KiBo Schagen kinderboerderijEind 2016 hebben wij besloten om een aantal goede doelen te steunen. Eén daarvan is de Kinderboerderij in Schagen. Dit doen wij door middel van een sponsorbord. De kinderboerderij was een hele tijd gesloten voor publiek in verband met de vogelgriep. Helaas zijn ze nu weer gesloten voor publiek in verband met de vogelgriep. In Medemblik is een geval van vogelgriep bekend geworden. Hopelijk is het snel weer voorbij en kunnen wij met z’n allen weer de dieren bezoeken.

Waarom KiBo Schagen?

De kinderboerderij heeft een educatieve en recreatieve functie. Kinderen kunnen er de dieren beter leren kennen en ermee leren omgaan. Dit vinden wij belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Niet ieder kind heeft een huisdier of komt wel eens op een boerderij. KiBo Schagen organiseert ook leuke activiteiten voor kinderen zoals paaseieren zoeken, Halloween en themadagen. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen er ook een jeugdverzorgingsdiploma halen na een georganiseerde middag meewerken op de kinderboerderij. Het diploma wordt uitgereikt in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, kortom een feestelijke gebeurtenis.

Op de KiBo Schagen wonen verschillende dieren, waaronder geiten, schapen, kippen, eenden, ganzen, konijnen, cavia’s, muisjes en vogels. Ook woont er een kat, die wordt door de dierenverzorgers flink verwend en buiten is het een paradijsje voor hem.

Wij hopen dat nog vele bedrijven zullen volgen met het sponsoren van KiBo Schagen! Zo kunnen zij nog lang doorgaan en de dieren goed verzorgen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.