Inschrijven

Bezorg Het Projectbedrijf een collega en win een dinercadeaukaart!Collega Challenge

Het Projectbedrijf heeft het afgelopen jaar diverse nieuwe collega’s erbij gekregen. Hartstikke leuk! Wij hopen dat wij nog veel meer nieuwe collega’s mogen verwelkomen als projectleider of werkvoorbereider in de civiele techniek.

Omdat wij denken dat jij als lezer van dit bericht de perfecte match kunt maken met mensen uit jouw eigen netwerk, hebben wij een leuke challenge bedacht: de Collega Challenge.

Tip: Wij hebben nu voornamelijk werk in de provincie Noord-Holland, dus als je iemand weet die aan de voorwaarden voldoet en die in Noord-Holland wil werken, maak je de meeste kans om te winnen.

Wat kan jij winnen?

Win een dinercadeaukaart ter waarde van € 150,- als je een nieuwe collega aandraagt. De persoon die op 30 juni 2018 ons met de meeste nieuwe collega’s in contact heeft gebracht, krijgt nog eens de hoofdprijs: een Landal Greenparcs Cheque ter waarde van € 750,- van Het Projectbedrijf!

De spelregels:

  • Jij stelt een potentiële collega aan ons voor die open staat voor een nieuwe opdracht of baan in de civiele techniek.
  • Deze persoon is nog niet bij ons bekend.
  • Wanneer deze persoon via Het Projectbedrijf aan het werk gaat, win jij jouw dinercadeaukaart!

Doe je mee?

Doe je mee met de Collega Challenge? Mail dan de gegevens van deze persoon en je eigen gegevens naar recruitment@hetprojectbedrijf.nl. Vermeld daarbij dat het om de Collega Challenge gaat. Wij zullen dan contact met jullie beiden opnemen. Wij doen ons uiterste best om diegene een leuke nieuwe opdracht of baan te bezorgen in de Civiele Techniek.

Als degene die jij hebt aangedragen voor ons gaat werken, krijg jij je dinercadeaukaart toegestuurd. Hiermee kun je diverse keren lekker genieten van een etentje of je maakt hem in één keer op om het te vieren. Dat kan natuurlijk ook.

Wij krijgen een nieuwe collega, je connectie krijgt een leuke baan en jij kunt genieten van een lekker etentje. Zo winnen wij allemaal! 

Stuur een e-mail

Alle voorwaarden van de Collega Challenge vind je hier. Aanmelden via het inschrijfformulier via onze site blijft mogelijk, maar dat is iets omslachtiger.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.