Inschrijven

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Nationaal Fonds Kinderhulp

Dit jaar hebben wij besloten om geen kerstpakketten en relatiegeschenken uit te delen aan onze collega’s en relaties. Vorig jaar hebben wij namelijk de keuze gegeven wat een ieder wilde, of een kerstgeschenk of een bijdrage aan een donatie voor een goed doel. Wij hebben toen ook een mooi bedrag geschonken aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit jaar hebben wij meteen € 1.000,- gedoneerd aan ditzelfde doel.

Nationaal Fonds Kinderhulp

Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Zij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 1 op de 8 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Dat zijn 421.000 kinderen die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

  • In Nederland groeit 1 op de 8 kinderen op in armoede.
  • In 2017 heeft Kinderhulp 112.000 kinderen geholpen, mede dankzij alle donateurs, collectevrijwilligers, bedrijvensponsors, acties en de VriendenLoterij.
  • Het fonds is landelijk actief.
  • Kinderhulp ontvangt per maand gemiddeld 1.152 hulpverzoeken voor kinderen die opgroeien in armoede.
  • Ze werken samen met maatschappelijke organisaties, zoals wijkteams, Centrum Jeugd en Gezin, voedselbanken, gezinshuizen, leefgroepen en opvangcentra.

Wij vinden dit een heel goed doel en steunen dit graag. Wil jij ook een bijdrage doen aan het Nationaal Fonds Kinderhulp na het lezen van dit nieuwsbericht? Dat kan door op deze link te klikken.

Wie weet maken we zo met elkaar nog vele kinderen en jongeren blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.