Inschrijven

Mijlpaal bereikt project verbreding Breestraat BeverwijkArjan van Poecke werkt voor Het Projectbedrijf bij de gemeente Beverwijk als Projectleider. Deze week is er een mijlpaal bereikt voor de vernieuwing van de Breestraat in het centrum van Beverwijk.

Project vernieuwing Breestraat in Beverwijk

Arjan is namens de gemeente verantwoordelijk voor het technische gedeelte van dit project. De Breestraat is de winkelstraat van Beverwijk. Deze ligt onder een vergrootglas van alle politieke partijen en inwoners van de stad. Want net als in andere delen van het land, gaat het niet zo goed met winkels in deze straat. Met een herinrichting van de straat hoopt de gemeente een enorme boost te kunnen geven aan de ondernemers waardoor er meer mensen naar de stad komen, de omzetten stijgen wat de ondernemers en de stad Beverwijk ten goede komt.

Na het afronden van het Definitieve ontwerp is het contract opgesteld en zijn alle voorbereidingen getroffen. De winkeliers kunnen niet wachten nadat de 1e twee fasen zijn afgerond: het vervangen van de gas- en waterleiding en het kappen van de bomen (zie de foto zoals de straat er nu bij ligt).

Mijlpaal

Het werk is aanbesteed en is gegund aan KWS voor een aanneemsom van € 2.391.000,-. De werkzaamheden van deze 3e en laatste fase van dit project zullen starten op 1 juni a.s. Er wordt dan hard gewerkt tot 22 december om de vernieuwde Breestraat op te leveren.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.