Inschrijven

De Collega Challenge loopt bijna af: doe nu nog mee!

Via dit nieuwsbericht dagen wij je nog twee maanden uit en geven we je de kans hele leuke prijzen te winnen. Lees daarom snel verder en doe vandaag nog mee aan de Collega Challenge.

Bezorg Het Projectbedrijf een collega en win een dinercadeaukaart!

Wat is de Collega Challenge?

De Collega Challenge is dé uitdaging voor jou om ons nieuwe collega’s aan te brengen. Inmiddels heeft de challenge een aantal kandidaten opgeleverd die we succesvol hebben geplaatst. Het Projectbedrijf groeit door. We krijgen steeds meer aanvragen voor het maken van de juiste match voor diverse projecten. Daarom zoeken we voortdurend nieuwe collega’s; op dit moment vooral werkvoorbereiders, projectleiders en omgevingsmanagers voor civieltechnische projecten de regio Noord-Holland.

Wat win jij met de Collega Challenge?

Ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan of (zzp)opdracht in de civiele techniek? Kunnen wij diegene vervolgens matchen aan een nieuwe baan of opdracht? Dan win jij een dinercadeaukaart ter waarde van EUR 150,00. Niet gek toch?

En de hoofdprijs is..

Heb jij op 30 juni aanstaande de meeste kandidaten aangeleverd die wij hebben kunnen matchen? Dan win jij de hoofdprijs: de Landal Greenparks cheque ter waarde van EUR 750,00. Ook niet verkeerd!

Let op! Andere spelregels i.v.m. de nieuwe privacywetgeving

De werkwijze van de Collega Challenge is iets anders dan voorheen. Wegens de nieuwe privacywetgeving mogen organisaties niet zomaar privégegevens verzamelen en verwerken. Hier is toestemming van de betrokkenen voor nodig. Dat respecteren we en we vragen die toestemming via het online inschrijfformulier. Heel eenvoudig, middels een paar klikken.

  • Jouw connectie/kandidaat staat open voor een nieuwe opdracht of baan in de civiele techniek.
  • Deze persoon is nog niet bij ons bekend.
  • Deze persoon meldt zich aan via dit online inschrijfformulier van Het Projectbedrijf o.v.v. Collega Challenge en noemt jou als ‘aanbrenger‘.
  • Wij nemen contact op met jouw kandidaat en met jou en bespreken het vervolgtraject.
  • Wanneer jouw connectie via Het Projectbedrijf aan het werk gaat, win jij je dinercadeaukaart ter waarde van EUR 150,00.
  • Breng jij de meeste kandidaten aan die we hebben gematcht? Dan win je ook nog eens de hoofdprijs.

Alle voordelen van de Collega Challenge:

  1. Jij wint een heerlijk etentje of zelfs een lang weekend weg
  2. Je connectie wint een nieuwe baan of opdracht
  3. Wij winnen een nieuwe collega

Er zijn dus alleen maar winnaars met deze challenge!

 

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.