Inschrijven

De winnaar van de Collega Challenge is…

Het is lang spannend geweest in de Collega Challenge. Er waren namelijk drie kanshebbers die een gooi deden naar de hoofdprijs: de Landal GreenParks cheque t.w.v. EUR 750,00. Omdat de nieuwe challenge binnenkort wordt opgestart, hebben we besloten om de huidige challenge netjes af te ronden. Onze inschatting was dat het te lang ging duren voordat een winnaar uit de bus zou rollen.

Hoe hebben we bepaald wie de winnaar is?

Degene die op 1 juli als eerste twee collega’s aan heeft gebracht, heeft de hoofdprijs gewonnen. Dat vonden wij de meest eerlijke manier om de winnaar vast te stellen. De winnaar is inmiddels geïnformeerd en krijgt de Landal GreenParks cheque toegestuurd. De twee ‘runner-ups’ hebben we beloond met een leuke troostprijs. Op verzoek van de winnaar en de runner-ups én in verband met de privacy worden de namen niet bekendgemaakt.

Bedankt voor jullie bijdrage

We willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze Collega Challenge enorm bedanken! Mede dankzij hen hebben we vele matches gerealiseerd. Binnenkort gaan we weer starten met een nieuwe challenge met leuke en nieuwe prijzen. Hierover later meer!

Heb je ideeën en/of suggesties voor de nieuwe challenge? Neem dan contact op met René Arkes: 06-11782141 of rene.arkes@hetprojectbedrijf.nl

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.