Inschrijven

Spannende finale Collega Challenge

Het wordt een spannende finale in de collega challenge! Er zijn op dit moment namelijk drie deelnemers die op de 1e plek staan en om de winst strijden. Deze kanshebbers hebben ieder twee kandidaten aangeleverd die we hebben geplaatst in een mooie civieltechnische opdracht. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. We hebben echter maar 1 hoofdprijs: de Landal GreenParks cheque ter waarde van EUR 750,00. Dat belooft wat! Het is misschien maar goed dat we niet meedoen aan het WK voetbal 😉.

Nog 1 maand kans op leuke prijzen

Jullie hebben nog 1 maand om je ‘civieltechnische’ kennis, bovenbuurman, vriendin, etc, als kandidaat bij Het Projectbedrijf aan te laten melden. Het is vaak gecommuniceerd: bij een gerealiseerde match ontvang jij –gegarandeerd- een lekkere dinercheque ter waarde van EUR 150,00. En degene die op 30 juni 2018 meeste geplaatste kandidaten heeft aangeleverd, wint de Landal GreenParks cheque. Maar we moeten eerlijk zijn: om de hoofdprijs te winnen zou je in 1 maand flink wat civiel ingenieurs moeten aanleveren die we meteen plaatsen. Best lastig, maar weet natuurlijk maar nooit!

Nieuwe spelregel voor meer speelgemak

Voor jouw gemak hebben we een nieuwe spelregel ingevoerd wat het aanmelden eenvoudiger maakt:
Laat jouw kandidaat rechtstreeks contact opnemen met Fréderique Koomen: 06-15135969, of frederique.koomen@hetprojectbedrijf.nl. We gaan ervan uit dat je jouw kandidaat volledig hebt geïnformeerd over de collega-challenge. Jouw kandidaat geeft aan dat hij/zij zich aanmeldt onder vermelding van de collega challenge én met vermelding van jouw naam en telefoonnummer. Dan weten wij meteen aan wie wij de dinercheque kunnen sturen wanneer jouw kandidaat gematcht is. Uiteraard nemen wij ook contact met jou op om de aanmelding te verifiëren.

Alle voorwaarden van de Collega Challenge vind je hier. Aanmelden via het inschrijfformulier via onze site blijft mogelijk, maar dat is iets omslachtiger.

Veel succes!

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.