Inschrijven

Doneer jij ook aan Nationaal Fonds Kinderhulp?Waarom een donatie?

Door de bijdrage van onze partners en van Het Projectbedrijf, hebben wij een donatie kunnen doen aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Wij zijn van mening dat alle kinderen recht hebben op meer kindergeluk, ook die kinderen waarvan de ouders het zich niet kunnen veroorloven om wat extra’s te doen met de feestdagen bijvoorbeeld.

Voor het eerst samen met vriendinnen naar school fietsen, een dagje naar de dierentuin of cadeaus krijgen in de decembermaand. Dit soort geluksmomentjes zijn niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Want 1 op de 8 kinderen groeit in ons land op in armoede. Help jij Nationaal Fonds Kinderhulp mee om kindergeluk mogelijk te maken?

>> Doneer net als ons en klik hier door naar hun website! <<

Wij hebben dit gedaan om bij te dragen aan hun actie Pepernoot. Maar ook voor andere acties is jouw donatie erg welkom.

Bezorg kinderen in armoede ook een magische Pakjesavond

De weken voor 5 december staat op school alles in het teken van Sinterklaas. Er worden pietenmutsen gemaakt, sinterklaasjes geverfd, liedjes ingestudeerd en in de kring wordt verteld over wat er vanochtend ineens in je schoen zat. Wat spannend! Om nog maar te zwijgen over de voorbereidingen voor het Pakjesavond. Voor kinderen zoals Romee (6) is Pakjesavond een beetje gek, want vaak zijn er geen cadeautjes en worden ze overgeslagen door Sinterklaas.

Romee hoopt dat de Sint haar verlanglijstje dit jaar wél krijgt

Als je schoen leeg blijft op Pakjesavond, dan heeft de Sint vast je verlanglijstje niet gekregen. Daarom heeft Romee deze extra vroeg ingevuld.

Twee jaar geleden ging het bedrijf van de vader van Romee failliet en liet hem achter met flinke schulden. Het gezin was in één klap alles kwijt. Voor Romee was dit moeilijk te begrijpen. Ineens konden ze niet meer op sport, moesten ze verjaardagen overslaan en ook de Sint leek hen te zijn vergeten. Met Pakjesavond probeert de moeder van Romee er toch een leuke avond van te maken, maar hoe vertel je je kind dat de Sint haar lijstje niet gekregen heeft? Romee vraagt steeds of ze nog wel op tijd is en dat doet moeder veel pijn.

Romee’s moeder wil niets liever dan haar dit jaar een magische Pakjesavond te bezorgen, mét cadeautjes! Zodat ze zich eindelijk niet meer anders hoeft te voelen dan de andere kinderen.

Al met €20 bezorg je een kind zoals Romee een magische Pakjesavond. Maak jij dit mogelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.