Inschrijven

Groot onderhoud Haagweg in Leiden, oude situatie. Klik om een grotere foto te openen.De Haagweg in Leiden is een drukke verkeersader welke als een van de toegangswegen naar het centrum van Leiden loopt. De staat van onderhoud was erg slecht en de deklaag had geen restlevensduur meer om de wintermaanden nog te overleven.

De uitdaging voor de door ons ingezette projectcoördinator was om het groot onderhoud nog voor de koude periode uit te voeren. Omdat de projectcoördinator goed heeft afgestemd met de overige disciplines binnen de gemeente Leiden, kon het onderhoud aan de Haagweg gelijktijdig met het afsluiten van de Staatspoorbrug worden uitgevoerd. De werkzaamheden aan de brug stonden al langer gepland en hierdoor zou de Haagweg deels al moeten worden afgesloten. Er is direct samen met de contractpartijen afgestemd om de werkzaamheden uit te voeren.

Groot onderhoud Haagweg in Leiden, nieuwe situatie. Klik om een grotere foto te openen.Dit heeft als resultaat dat de overlast tijdens de werkzaamheden minimaal zijn geweest. Inmiddels is de Haagweg weer in topconditie voor het winterseizoen.

 

Heb je ook zo’n uitdaging waar je graag eens naar wilt laten kijken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.