Inschrijven

Daphne van Hekken - Het ProjectbedrijfIn de zomer is onze collega Daphne van Hekken voor ons komen werken. Wij stellen haar hier graag aan jou voor.

Daphne woont samen met haar partner, twee katten en twee honden in de toekomstige gemeente Altena in Noord-Brabant. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen of te koken. Een spannende thriller leest zij ook heel graag. Ze vindt het ook heel erg leuk om leer te bewerken.

Daphne heeft de NHTV (toeristische HBO) gedaan. Zij was geruime tijd communicatietrainer en ontwikkelingscoach bij een hogeschool. Op dit moment is zij bestuurder van een regionaal werkende VVV en projectleider van een festival rondom de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Voor Het Projectbedrijf werkt Daphne als Procesbegeleider Nieuwe Hollandse Waterlinie voor gemeente De Bilt. Lees hier meer over Daphne’s werk bij gemeente De Bilt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Daphne, of een andere collega van ons, binnen jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via info@hetprojectbedrijf.nl.

Of ben jij op zoek naar werk in de Civiele Techniek en wil jij net als Daphne ook een leuke baan? Schrijf je dan bij ons in en blijf zo op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.