Inschrijven

Daphne van Hekken - Het ProjectbedrijfProcesbegeleider gemeente De Bilt

Daphne van Hekken werkt via Het Projectbedrijf als Procesbegeleider Nieuwe Hollandse Waterlinie bij de gemeente De Bilt. De Nieuwe Hollandse Waterlinie is een leuk en spannend werkveld waar op dit moment binnen de gemeente en provincie Utrecht heel veel gebeurt.

Laatst hebben wij Daphne al voorgesteld, heb je dit gemist? Lees het dan hier terug!

Gebiedsproces Noorderpark-Ruigenhoek

Dit is een recreatief gebied waarin gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en de Provincie Utrecht samenwerken om het gebied beter te benutten. In dat gebied ligt fort Ruigenhoek als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Nieuwe Hollandse Waterlinie

Er wordt hard gewerkt aan een nominatiedossier waarmee de Nieuwe Hollandse Waterlinie in 2019 de UNESCO status zal krijgen als uitbreiding op De Stelling van Amsterdam die al UNESCO werelderfgoed is sinds 1996. Dit vraagt aandacht voor de onderdelen van deze linie, ook op het grondgebied van gemeente De Bilt.

Daphne heeft hiermee een leuke en uitdagende klus waarin veel disciplines binnen de gemeente een rol spelen.

Bedankt voor het delen van je project Daphne, leuk om zo een kijkje bij jouw opdracht te nemen. Veel succes met het project èn met het helpen schrijven van een stukje geschiedenis bij gemeente De Bilt Daphne!

Ook bedanken wij de gemeente De Bilt voor de foto en het filmpje.

Wil jij ook een leuke opdracht en wil je wel meer weten over de mogelijkheden om samen te werken met Het Projectbedrijf? Mail dan naar recruitment@hetprojectbedrijf.nl.

 

Of wil jij dat wij jou benaderen voor een leuke opdracht? Schrijf je dan bij ons in!

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.