Inschrijven

Verheldertalent joyce en veronique vierkant 750

De vraag naar personeel in de civiele techniek neemt steeds verder toe. Om vraag en aanbod bij elkaar te kunnen blijven brengen heeft Het Projectbedrijf Joyce van der Poel en Véronique Wanst gevraagd om de komende maanden te helpen die match te maken!

Van projectleider tot werkvoorbereider; overal ontstaan er vacatures! Het Projectbedrijf adviseert organisaties, zelfstandigen en werkzoekenden in de civiele techniek in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. En om dat nóg beter te kunnen doen hebben we gevraagd of Joyce van der Poel en Véronique Wanst ons daarin willen assisteren de komend maanden.

Ervaring in huis

Met Joyce en Véronique halen we ervaring op het gebied van recruitment in huis. Ze hebben beiden jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en hebben nu hun eigen bureau Verhelder Talent. Naast het trainen en coachen van werkzoekenden en intermediairs, helpen ze op interim-basis organisaties om succesvol mensen aan te trekken.

Wat betekent dit voor ons?

Een persoonlijke benadering en écht het perfecte project of de perfecte collega vinden, staat voor het Projectbedrijf voorop. Om dit te kunnen doen hebben we vooral tijd en aandacht nodig. En dat is precies waar Joyce en Véronique ons bij gaan helpen! Dus ben jij op zoek naar een leuk project of een nieuwe collega in de civiele techniek? Mail naar recruitment@hetprojectbedrijf.nl en we nemen contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.