Inschrijven

Piet ConijnWie is onze nieuwe collega?

Het Projectbedrijf is erg blij om Piet Conijn als nieuwe collega voor te stellen. Piet is een mensgerichte manager. Een echte verbinder en een ervaren mediator en directeur. Meer dan 30 jaar ervaring neemt Piet met zich mee. Onder andere in het managen en verbeteren van mensen, organisaties en projecten als ondernemer, procesmanager en projectmanager in de techniek. Ook heeft Piet ruime ervaring binnen de lokale en regionale politiek en raden van bestuur. Piet is nu ruim twee jaar actief in de wereld van een SW bedrijf/sociaal domein. Hij is inmiddels tot de conclusie gekomen dat zijn hart ligt bij het projectmanagement, procesmanagement maar vooral omgevingsmanagement.

De kracht van Piet

Piet is als een vis in het water in een functie met eindverantwoordelijkheid, maar wel weer gestoeld op de techniek. Gebruikmakend van zijn kennis, netwerk en (levens)ervaring kan hij het beste een functie vervullen in het tot stand brengen van mooie projecten. Collega’s en relaties omschrijven dat de kracht van Piet ligt in het warme contact met mensen en de coachende wijze waarop hij mensen en organisaties verder helpt.

Wil je meer weten?

Heb je een vraagstuk wat Piet voor je kan oplossen? Bel dan: 072-8200333 of stuur ons je mail: info@hetprojectbedrijf.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.