Inschrijven

Ronald LooijesteijnBegin dit jaar hebben wij ons commerciële team uitgebreid met de ondersteuning van Ronald Looijesteijn. We stellen hem hier graag aan je voor.

Wie is Ronald Looijesteijn?

Ronald is 36 jaar en samen met zijn vriendin en  twee kinderen woonachtig in Wieringerwaard. Ronald is zijn civiele carrière begonnen als werkvoorbereider bij een ingenieursbureau. Daar is hij doorgegroeid tot civiel projectleider en adviseur op het gebied van watermanagement. De laatste jaren is Ronald werkzaam als adviseur bij de afdeling Waterveiligheid bij het hoogheemraadschap te Heerhugowaard.

In zijn vrije tijd is hij veel buiten te vinden met zijn gezin. En als het even uitkomt gaat Ronald een rondje op zijn motor of een rondje op de golfbaan om even uit te waaien.

Wat kan Ronald voor jou betekenen?

Voor Het Projectbedrijf is Ronald samen met onze collega René Kossen het aanspreekpunt voor de regio Noord West Nederland.

Heb je een uitdagend civiel technisch project in Noord West Nederland en zoek je de juiste persoon of het juiste team hiervoor? Of ben je een civiel techneut die op zoek is naar een passend project? Neem dan contact op met Ronald:

Via e-mail: ronald.looijesteijn@hetprojectbedrijf.nl
Mobiel: 06-519 12 832

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.