Inschrijven

Sander VermeerVorig jaar zijn we met Sander Vermeer de vestiging Den Haag gestart, hoog tijd om Sander hier aan jullie voor te stellen.

Wie is Sander Vermeer?

Sander is 40 jaar en woont in Den Hoorn (dichtbij Den Haag). Doordeweeks deelt hij daar zijn huis met Mojo en Jazz, zijn twee boskatten. In het weekend is hij op pad in de bollenstreek met zijn vriendin en kinderen. Als Sander thuis is, kookt hij met passie en overgave voor vrienden en kennissen.

Sander is een civiel techneut en heeft ervaring opgedaan bij meerdere gemeenten. Een teamplayer, zelfstandig en met een groot doorzettingsvermogen. Hij noemt zichzelf een generalist met een brede oriëntatie, al heeft hij een bijzondere affectie voor riool en water.

In zijn vrije tijd kun je Sander op de golfbaan vinden. Hij kan zo zijn hoofd leeg maken en natuurlijk golft hij om te netwerken. Hij gaat graag op vakantie en vooral de snowboardtrips zijn erg populair bij onze man in Den Haag!

Wat kan Sander voor jou betekenen?

Voor Het Projectbedrijf is Sander het aanspreekpunt voor Zuid West Nederland.

Heb je een uitdagend civiel technisch project in Zuid West Nederland en zoek je de juiste persoon of het juiste team hiervoor? Of ben je een civiel techneut die op zoek is naar een passend project? Neem dan contact op met Sander:

Via e-mail: sander.vermeer@hetprojectbedrijf.nl
Mobiel: 06-135 90 841

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.