Inschrijven

Het Projectbedrijf breidt uit

Het Projectbedrijf

Het jaar 2016 is een jaar van grote ontwikkelingen voor het Projectbedrijf. Inmiddels hebben wij een stevig fundament gevormd voor de toekomst en leveren wij diverse adviseurs aan opdrachtgevers in heel Nederland. Om het komende jaar verder te bouwen, zijn wij op zoek gegaan naar uitbreiding van ons commerciële team. Na een aantal constructieve gesprekken hebben wij een nieuwe partner gevonden: René Kossen.

Wie is René Kossen?

Mijn naam is René Kossen, ik ben 29 jaar en al ruim 10 jaar werkzaam binnen de civiele techniek. Ik ben begonnen als uitvoerder en vervolgens heb ik gewerkt bij diverse ingenieursbureaus als werkvoorbereider en projectleider. Sinds maart van dit jaar ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.

Als partner van Het Projectbedrijf ga ik mij concentreren op de commerciële activiteiten. Dit is een geweldige kans en uitdaging om mijn technische kennis te combineren met het commerciële vlak. Na het eerste overleg met Het Projectbedrijf was het al duidelijk, wij vullen elkaar aan en daarom heeft dit spoedig tot een partnerschap geleid.

Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en nodig je graag uit voor een kennismaking op ons kantoor in Alkmaar onder het genot van een goede kop koffie. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer: 06-52776435 of e-mail: rene.kossen@hetprojectbedrijf.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.