Inschrijven

Het Projectbedrijf - Arjan van PoeckeWaar werkt Arjan van Poecke?

Arjan werkt via ons als projectleider bij de gemeente Beverwijk. In dit interview met hem kun je lezen waar hij zich mee bezig houdt.

Interview met Arjan

Arjan, kun je wat vertellen over het project en wat jouw rol hierin is?

“De gemeente Beverwijk is bezig om het centrum van de stad op te knappen. Er wordt hard gewerkt om de winkels door de moeilijke tijd heen te helpen en er komt een complete herinrichting van de openbare ruimte in het centrum. Voor de gemeente Beverwijk ben ik projectleider voor de uitvoering van de herinrichting van de winkelstraat van Beverwijk, de Breestraat. Na een lang ontwerptraject, in samenspraak met de ondernemers uit de straat, ligt er nu een breedgedragen plan dat nu in uitvoering is. De aannemer, KWS, heeft een plan gemaakt waarbij veel rekening wordt gehouden met de ondernemers en bezoekers van de straat. Het uitvoeringsteam heeft de taak om hier scherp toezicht op te houden.”

Hoe lang ben je gedetacheerd bij de gemeente Beverwijk?

“Het project duurt tot het einde van dit jaar.”

Wat zijn de belangrijkste punten die je uit deze opdracht meeneemt? Wat heb je zoal geleerd?

“Hoe belangrijk het is om zeer zorgvuldig om te gaan met alle belangen die er bij een gevoelig project als deze spelen.”

Waar zou je jezelf nog in willen ontwikkelen?

“Ik zou mijn kennis over het toepassen van duurzame materialen en werkmethoden in de Weg- en Waterbouw willen uitbreiden. Daar kan nog veel bereikt worden.”

Wat vind jij het leukste aspect van het werken in de civiele techniek?

“Dat er geen dag hetzelfde is.”

Hoe ervaar je de samenwerking met Het Projectbedrijf?

“Uitstekend. Een leuke groep mensen!

Ontzettend leuk om zo een kijkje te kunnen nemen bij jouw opdracht Arjan, bedankt voor het interview en veel succes en plezier nog bij de gemeente Beverwijk!

Voor meer informatie over de vernieuwing van de Breestraat in Beverwijk: rondjebree.nl En als je na de oplevering weer eens in Beverwijk bent, dan is een bezoek aan de Breestraat zeker de moeite waard om te zien hoe het is geworden.

 

Wil jij meer weten of de mogelijkheden om samen te werken met Het Projectbedrijf? Mail dan naar recruitment@hetprojectbedrijf.nl.

 

Of wil jij dat wij jou benaderen voor een leuke opdracht? Schrijf je dan bij ons in!

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.